Fantasies sexuals en parella: les grans aliades per a trencar amb la monotonia en el llit

El 98% de les persones ha tingut alguna en la seva vida i entre les més comunes estan els jocs de dominació, els trios o provar coses noves

Mobi, el nou vibrador amb control remot de Platanomelón, es convertirà en un gran aliat per a desenvolupar la creativitat i començar a complir fantasies, dins i fora de casa

Les fantasies sexuals són una de les millors maneres de donar-li espurna a la relació

Les fantasies sexuals són una de les millors maneres de donar-li espurna a la relació / Shutterstock

5
Es llegeix en minuts
Pep Canals

La vida sexual és un dels aspectes més importants d'una relació de parella. Cadascuna la viu de formes diferents, ja que en el sexe els límits estan on cada persona decideixi posar-los. En una relació, la sexualitat és una manera de vincular-se i connectar d'una forma plaent. I, en aquest sentit, les fantasies sexuals són unes grans aliades per a no caure en la monotonia i explorar el plaer, tant individualment com en parella.

“Fantasiar, tant tot sol com en parella, és un exercici tan divertit com sa per a la nostra sexualitat. De fet, en fer-ho, ampliem el nostre imaginari eròtic, connectem amb el nostre plaer i construïm una relació enriquida amb el nostre erotisme, lluny d'autojudicis i tabús”, explica Monica Branni, psicòloga i sexòloga de Platanomelón, la marca líder de botiga de joguines sexuals.

Quines són les fantasies sexuals més comunes de les parelles?

Cada cervell és un món i, per a la sexòloga de Platanomelón, no hi ha límits. “Les fantasies sexuals són una dimensió infinita i cada persona enriqueix el seu univers privat amb imatges i records molt diferents”, explica Branni.

L'experta de la marca de botiga de joguines eròtica apunta que no hi ha moltes diferències entre gèneres. “En general, tothom fantasia: les recerques parlen d'aproximadament entre un 98% de persones refereix fer-ho sovint al llarg de la seva vida. A més, les fantasies flueixen entre gèneres sense fer massa discriminacions, de fet, es podria dir que hi ha més diferències dins d'un gènere que entre ells”, puntualitza.

Encara i així, un estudi de l'any 2018 va posar en relleu tres categories que prevalen en molts casos:

  1. Jocs de dominació i submissió. El BSDM, els lligams o els jocs de rol són algunes de les fantasies que més es tenen. Aquestes serien més comuns en noies.

  2. Trios i sexe grupal. Les pràctiques sexuals que involucren a més de dues persones, més enllà del sexe en parella, és una altra de les idees més comunes. En aquest cas, la fantasia és molt atractiva per a ells.

  3. Novetat i aventura. Aquelles fantasies que trenquen amb la monotonia són molt atractives per a les parelles. Noves postures, pràctiques o llocs també generen morbositat. En aquest sentit, Platanomelón compta amb joguines com Mobi, la seva última incorporació. Un vibrador amb control remot per a parelles, que permet jugar i explorar noves maneres d'arribar a l'orgasme dins o fora de casa.

Mobi és el nou vibrador per a parelles de Platanomelón /

Cedida / Platanomelón

“Des de Platanomelón convidem que cadascun explori la seva sexualitat i construeixi el seu propi imaginari, sense necessitat i exigència d'adaptar-se al ‘habitual’”, assegura l'experta de la marca de botiga de joguines eròtica.

Com compartir les fantasies sexuals en parella?

Com tot en una relació, les fantasies han de ser pactades. En aquest sentit, compartir-les amb la parella és un dels exercicis més sans que es poden produir en una relació. Branni apunta que en moltes ocasions no es fa per una vergonya vinculada al tabú social que existeix i que moltes persones consideren una cosa molt íntima. Però fer-ho pot obrir un gran ventall d'opcions.

“Imaginem-ho com una ‘playlist’ musical: cada membre de la parella s'evadeix a través de les seves cançons i experimenta emocions diferents en escoltar-les, però què passaria si creéssim una playlist compartida? Probablement tindríem una experiència totalment diferent, variada, potser estranya, però única”, apunta l'experta de Platanomelón.

És important buscar un espai en el qual les dues persones se sentin còmodes /

Shutterstock

Per a intercanviar fantasies sexuals amb la parella el millor és fer-ho des d'un punt en el qual les dues persones se sentin còmodes. “Pot ser una comunicació insinuant, no massa explícita o, tot el contrari. Des de Platanomelón proposem tècniques i exercicis que, a través del lúdic, pugui incentivar la parella a connectar, reforçar el vincle, deixant fora de l'equació sentiments incòmodes”, explica Branni.

Els beneficis de complir amb les fantasies sexuals

I és que explorar i complir fantasies sexuals en parella té moltíssims beneficis. “Quan complim allò amb què portem temps desitjant, a nivell personal s'obren noves possibilitats d'explorar el plaer i, en parella, es construeixen formes diferents d'interactuar i comunicar. En aquest sentit, la creació d'entorns eròtics nous fa que la parella es renovi i transformi”, afirma la sexòloga de Platanomelón.

L'experta de Platanomelón destaca que complir amb les fantasies dispara el desig eròtic i fa que les trobades íntimes es tornin un espai de plaer, molt lluny d'exigències i performances. “I, per descomptat, com a referents en educació sexual, des de Platanomelón hem de remarcar que qualsevol experiència que es vulgui introduir en la parella ha de ser consensuada per tots dos membres”, apunta.

@platanomelon Mobi llega vibrando fuerte 😋 ¿dónde lo vas a probar? #Platanomelon #aprendeentiktok ♬ Italian dance music style BGM(888630) - 2strings

Mobi: la nova joguina sexual per a parelles de Platanomelón

Les joguines eròtiques són grans aliats per a explorar la sexualitat i també per a fantasiar. Ofereixen experiències úniques que poden ajudar a obrir noves opcions a la vida sexual d'una parella. En aquest sentit, Mobi és un clar exemple de com les joguines poden donar molta més vida i morbositat a la sexualitat compartida. I ha arribat trepitjant fort. El 16 d'octubre va envair els carrers de Madrid amb una gran lona per a anunciar la seva arribada.

La nova joguina de Platanomelón és un vibrador per a parelles amb control remot. Compta amb dues parts: un vibrador clitorial que es posa a la roba interior i un ou vibrador per a ús vaginal. Tot això acompanyat d'un comandament per a accionar la vibració dels dos components, junta o separadament, ja que Mobi ofereix una immensa versatilitat.

Per a Branni, aquesta nova joguina és una eina per a incentivar la comunicació, esprémer la creativitat en parella i generar expectativa. “Mobi es col·loca a la roba interior i, tant fos com dins de casa, es pot jugar de manera diferent, plantejant normes divertides o encarnant un rol dominant a l'hora de prémer un botó del comandament”, apunta.

L'ús de joguines com Mobi, no sols ajuda a millorar la connexió en parella sinó que també trenca amb la monotonia i crea nous espais i dinàmiques que ajuden a “avivar la flama” de la relació.