A AMPOSTA

El conductor mort en el xoc amb un autocar a l'AP-7 anava en contradirecció

L'accident, que s'ha produït a les quatre de la matinada, ha obligat a tallar l'autopista en els dos sentits

Nou persones que viatjaven a l'autobús de la companyia Alsa han resultat ferides

accidente en la ap-7 cerca de amposta / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un accident frontal entre un autocar i un turisme ha causat un mort i nou ferits de diversa consideració, al quilòmetre 328 de l’AP-7, a l’altura d’Amposta (Montsià)

L’accident ha tingut lloc a les 04.25 hores i ha obligat a tallar l’AP-7 en els dos sentits de la marxa, i durant 25 quilòmetres (entre Amposta i Vinarós). A les 11 del matí els Mossos han reobert a la circulació l’autopista AP-7 en sentit sud a Amposta, tot i que continua tallada al trànsit en sentit nord, per això els vehicles que circulen en direcció Girona són desviats cap a l’N-340 per la sortida 42 (Vinaròs).

Segons investigacions dels Mossos –informa Guillem Sànchez–, l’accident ha sigut un xoc frontal. L’autocar circulava en sentit sud correctament. El que anava en direcció contrària era el turisme. El que encara no se sap és per què circulava així. Segons els Mossos, hi ha dues opcions: que circulés en direcció contrària o que, circulant correctament, tingués algun problema que el deixés encarat al contrari.

Fos com fos, el turisme, de matrícula francesa, ha xocat frontalment contra l’autobús, de la companyia Alsa, que portava 32 persones, nou de les quals han resultat ferides.

Trasllat a hospitals pròxims

Dels nou ferits –de l’autobús–, sis són ferits menys greus i tres lleus, i han sigut traslladats a l’Hospital d’Amposta i al de Verge de la Cinta de Tortosa. 

Notícies relacionades

Fins al lloc de l’accident s’han traslladat 14 patrulles dels Mossos d’Esquadra, vuit efectius dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, que a més han activat el servei de recolzament psicològic.

Amb aquesta víctima ja són 111 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Temes:

Amposta