Tennis

Rafa Nadal passa per l’hospital per tractar-se el peu esquerre

El tennista mallorquí estarà «diverses setmanes de baixa» després de rebre «tractament» per la lesió que pateix des de fa anys

Rafa Nadal passa per l’hospital per tractar-se el peu esquerre
1
Es llegeix en minuts

Rafa Nadal ha sigut operat del peu esquerre a Barcelona i estarà un temps més de baixa. El tennista mallorquí ja porta gairebé tres mesos sense jugar a causa d’aquesta lesió, per la qual va decidir posar fi a la temporada després de renunciar a Wimbledon, els Jocs Olímpics de Tòquio i l’US Open.

«Hola a tothom, porto una mica de temps sense comunicar-me amb vosaltres a través de les xarxes. Dir-vos que vaig ser a Barcelona amb el meu equip i l’equip mèdic, per rebre un tractament al peu que em tindrà uns dies de repòs i unes setmanes fora de la pista», ha assenyalat Nadal a través de les xarxes socials,

Notícies relacionades

«Ja un altre cop a casa i en procés de recuperació. ¡Gràcies a tothom pel recolzament!», ha acabat dient el manacorí, que pateix una lesió coneguda com la síndrome Müller-Weiss, una lesió congènita produïda per la deformació de l’escafoide del peu, os a què s’insereixen múltiples estructures tendinoses i lligamentoses.

A Nadal li van detectar aquest problema el 2005 i alguns dels metges consultats li van advertir que podia impedir-li jugar al tennis professional però gràcies a unes plantilles a mida va salvar el problema.

Temes:

Rafa Nadal