TENNIS

Nadal confirma la seva participació a Barcelona

L’actual número 3 mundial és la principal figura d’un torneig que ha guanyat en 11 ocasions.

Nadal confirma la seva participació a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Rafael Nadal ha confirmat aquest dilluns la seva participació en el pròxim Barcelona Open Banc Sabadell, que s’ha de disputar del 17 al 25 d’abril a les instal·lacions del Reial Club Tennis Barcelona 1899. L’actual número 3 mundial ha inclòs el torneig català en la seva preparació de la gira europea de terra, en la qual debutarà una setmana abans al Masters 1.000 de Montecarlo i on té com a objectiu el 21è Grand Slam i el seu 14è Roland Garros.

Notícies relacionades

El tennista balear, campió en 11 ocasions a Barcelona, tornarà a ser la figura principal del quadro del torneig, que arriba a la 68a edició i es presentarà oficialment aquest dimarts al Palauet Albéniz a Montjuïc, després que l’any passat no es pogués disputar per la pandèmia del coronavirus. L’últim campió del torneig barceloní va ser l’austríac Dominic Thiem.

«La presència de Rafa a Barcelona és molt important per a nosaltres i ho serà encara més després de la cancel·lació de l’edició de l’any passat», ha destacat David Ferrer, nou director esportiu del torneig, davant la participació del seu amic i antic rival a la pista central del RCT Barcelona, on l’extennista va disputar quatre finals.

Temes:

Rafa Nadal