TU I JO SOM TRES

Un massatge a 'Mister Billionaire'

zentauroepp55922358 201119162617

zentauroepp55922358 201119162617

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

I de sobte Pablo Motos (El hormiguero, A-3) ens anuncia que connectarà amb Mònaco i farà una entrevista a Flavio Briatore. ¡Ah! Decisió interessant. Tot i que Briatore no és un celebrity per a consum de les masses a Espanya, té connotacions d’actualitat ressaltables. A aquest playboy empresari, exdirector de l’equip Renault, expulsat de la fórmula 1 fa anys i actualment amo delsClub Billionaire a Sardenya, Montecarlo, Istanbul i Dubai, aquest curiós personatge a Itàlia també és conegut com el ‘Trump italià’, apel·latiu al qual sol respondre dient: «La comparació amb Trump m’honra». Ha sigut notícia aquest estiu, a l’agost concretament, perquè va donar positiu en Covid i segons la premsa italiana va compartir clínica amb el seu amic Silvio Berlusconi perquè, pel que sembla, tots dos es van infectar en una de les controvertides festes bunga-bunga que organitza a Porto Cervo, a la Costa Esmeralda.

Notícies relacionades

Briatore també té a Marbella, des del 2012, un Club Billionaire, inauguració a la qual va assistir la crème dels milionaris patris, entre ells –segons va informar l’acreditat portal Marbella Chic–el seu amic Alejandro Agag, gendred’Aznar. ¡Ah! Amb aquest currículum tan fastuós, l’entrevista podria haver sigut per sucar-hi pa, sens dubte. Però va ser una cosa estranya. Es va referir un moment a Fernando Alonso celebrant que torni a Renault i donant-li ànims, però tota l’entrevista, absolutament tota, va  ser una mena d’afalacs, una escuma, un massatge, una devota admiració per una vida tan luxosa i una advertència de Briatore als pobres espectadors que el miràvem: «Quan em compro un Ferrari, la gent me’l sol ratllar amb una clau. L’enveja és molt dolenta». Home, no he acabat d’entendre aquest jacuzzi que li han muntatMister Billionaire, celebrant la seva opulència però silenciant els seus afers tèrbols. Com que es tracta d’un programa infantil, potser ha sigut perquè els nens no s’espantessin.

Hi ha altres entrevistes a la tele. Passen inadvertides però ens alimenten molt més. L’altre dia, Cristina Pardo (La Sexta) va preguntar al professor José Antonio Marina si els polítics s’havien d’esforçar a ser empàtics amb els ciutadans. Va contestar: «Compte. Els que treballen millor l’empatia són els estafadors. Estableixen amb la gent una empatia fantàstica. Per això s’aprofiten de tu». ¡Ahh!