Secció recomanada per

NOU 'SMARTPHONE' D'APPLE

L'iPhone 8 es pot endarrerir

La pantalla, una de les grans novetats del telèfon, en tindria la culpa

iphone8

iphone8

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

L'iPhone 8 d'Apple es pot endarrerir. L'arribada al mercat del nou telèfon mòbil d'Apple pot patir un petit retard per una de les seves característiques estrella: la pantalla. El motiu del retard seria la tecnologia de pantalla i el seu ritme de producció: els nous panells Oled que equiparan l'‘smartphone’.

La gran pantalla, que ocuparà gairebé tot el dispositiu, serà en aquest cas un panell Oled. No obstant, segons ha advertit un analista de KGI, això implica un canvi i un increment de la producció que els subministradors d'Apple ja han avisat que no serà possible cobrir, fet que endarrirà fins a l'octubre o el novembre la producció massiva del dispositiu.

Això significa que encara que la presentació del telèfon es preveu que es mantingui al setembre, l'arribada del dispositiu seria a l'octubre, però amb estoc limitat. És per això que la firma podria revisar la data de sortida i endarrerir-la o limitar els mercats on arribi en primer terme.

AIXÍ SERÀ L'IPHONE 8

La pantalla serà precisament un dels plusos del nou telèfon d'Apple, que aquest any compleix 10 anys10 anysAquesta ocuparia pràcticament tot el frontal del telèfon, eliminant els marges, i el botó ‘home’ hi quedaria integrat. La tecnologia Touch ID per desbloquejar el terminal també quedaria integrada a la pantalla Oled.

Un altre dels canvis seria un potent processador A11 que superaria en rendiment tots els mòbils Android del mercat, segons les proves d'alguns prototips que ja s'haurien realitzat.

Notícies relacionades

La càmera també milloraria les seves prestacions, amb sensors 3D per a realitat augmentada. Un altre dels rumors apunta a tres mides de telèfon: 4,7 polzades, 5 polzades i 5,5 polzades.

No obstant, tot això només són rumors, ja que Apple ni confirma ni desmenteix. Tampoc se sap si són certs els ‘prototips’ que suposadament han sigut filtrats des de la factoria de Foxxcon i que alguns usuaris han penjat a Twitter. Caldrà esperar fins al setembre per conèixer tots els detalls i les característiques del nou iPhone 8.