Descans familiar

Últimes places per gaudir de l'estiu a les residències de gent gran

• A Catalunya hi ha un total de cinc residències repartides entre Barcelona, Barberà del Vallès, Reus i Badalona

• Als centres, s'ofereix el servei “respir familiar”, que permet als cuidadors de la gent gran descansar mentre els seus éssers estimats reben la millor cura

Últimes places per gaudir de l'estiu a les residències de gent gran
3
Es llegeix en minuts

Estades indefinides, per a rehabilitació, temporals i fins i tot de vacances. Les residències i apartaments per a gent gran de Ballesol són una opció ideal per a aquelles persones que vulguin descansar i gaudir d'una estada relaxant, alhora que reben una cura 100% personalitzada. Amb el seu programa de "Vacances per a tothom", Ballesol Catalunya ofereix cinc residències ubicades a Barberà del Vallès, Reus, Badalona, Fabra i Puig i Almogàvers que s'han convertit en destinacions ideals per a aquells que volen passar un estiu especial.

La demanda de sol·licituds per a Ballesol ha estat tan alta que s'han creat programes personalitzats per cuidar i garantir el màxim benestar de la gent gran. Aquests programes es basen en projectes de lleure, adaptats a les necessitats, gustos, hàbits i expectatives dels residents i les seves famílies.

Centre de Ballesol a Badalona

/ Ballesol

Serveis adaptats

Entre altres serveis, Ballesol ofereix horaris flexibles per a la cura, lleure, alimentació i temps lliure, accés a programes d'animació sociocultural coordinats per professionals qualificats, participació en el projecte "Sempre acompanyats" de Ballesol Catalunya, que fomenta la creativitat i la participació activa , així com la possibilitat d'aprofitar l'estada per a recuperacions postoperatòries o teràpies de rehabilitació funcional.

A més, s'ofereix el servei de "respir familiar", que permet als cuidadors de la gent gran descansar mentre els seus éssers estimats reben atenció i cures a la residència. Els menús són personalitzats, variats i adaptats als gustos i necessitats dels usuaris, elaborats per nutricionistes i supervisats pel personal mèdic per garantir l'excel·lència i la satisfacció dels residents.

Aquestes residències, ubicades en algunes de les millors localitzacions de Catalunya, també tenen àmplies zones verdes i estan adaptades per garantir-ne l'accessibilitat. A Barcelona ciutat, Ballesol Fabra i Puig és a prop de l'estació d'autobusos i Renfe, mentre que Ballesol Almogávares és a prop de l'Arc del Triomf i del Parc de la Ciutadella. Ballesol Barberà està ubicada a prop del Centre Comercial Baricentro i Ballesol Badalona és al costat del Parc de Can Solei. Finalment, a la ciutat de Reus també hi ha una d'aquestes fantàstiques residències.

Residència de gent gran Ballesol a Barcelona (Fabra i Puig)

/ Ballesol

Pla integral

Cada vegada que ingressa un nou usuari en alguna de les residències de Ballesol a Catalunya, es realitza una valoració integral de la seva història de vida, gustos i preferències per establir un programa d'activitats i teràpies individualitzat. Això es duu a terme mitjançant equips interdisciplinaris que analitzen els aspectes físics, psicològics i socials del resident, amb l'objectiu de satisfer les necessitats físiques i donar suport als projectes vitals.

Entre els aspectes diferencials d'una estada a Ballesol hi ha l'adaptació dels espais, l'arquitectura i les rutines a les de la llar del resident, l'adequació de les opcions d'oci i activitats a les necessitats diàries, la participació activa de la família en l’experiència vital del resident i la possibilitat de començar projectes de vida a llarg termini en lloc de ser només un lloc de pas.

Durant l'estada a Ballesol, els residents tenen l'oportunitat de participar en tallers artístics, culturals i d'acció col·lectiva, així com programes exclusius com el Campus Ballesol o ‘Mayores Digitalizados’, on poden enriquir el seu coneixement i mantenir el contacte amb els seus éssers estimats a través de les noves tecnologies.

Centre de gent gran Ballesol a Barberà del Vallès.

/ Ballesol

Ballesol ha aconseguit crear un model integrat de salut i benestar que valora tant la manera com es cuida els residents com el lloc on es troben. Segons Vicente Cuesta, director d'Operacions de l'Àrea del Mediterrani de Ballesol, “hem de canviar la manera de pensar en aquesta etapa de la vida, acceptant les pèrdues que suposa envellir, però valorant les oportunitats que ofereixen aquests esplèndids centres”.

Notícies relacionades

Per tant, si considerem la salut com el benestar físic, mental i social, les residències de Ballesol es converteixen en una opció excel·lent per viure. Els residents, les famílies i els professionals destaquen l'enfocament integral i la qualitat de vida que s'ofereix en aquests centres.

Més informació al 900 24 24 25.