Cita anual

Formentera tornarà a reunir el talent digital

  • L’esdeveniment Formentera20 reunirà grans experts de la comunicació digital i representants de plataformes com Meta, Twitter, Netflix o TikTok

Formentera tornarà a reunir el talent digital

Formentera20

1
Es llegeix en minuts
Carles Planas Bou
Carles Planas Bou

Periodista

Especialista en tecnologia i el seu impacte sociopolític.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Formentera és un paradís vacacional, però pot ser molt més. Això és el que pretén Formentera20, un esdeveniment que una vegada a l’any converteix aquesta petita illa balear en el punt de trobada del millor talent digital del país.

Aquest projecte es va posar en marxa el 2012, fa una dècada, quan la periodista Rosa Castells va decidir crear un espai en el qual reflexionar sobre comunicació, creativitat, xarxes socials, màrqueting digital o l’estratègia de marca, branques d’una cultura digital present en el nostre dia a dia.

Grans noms de la creativitat digital

Per celebrar el seu desè aniversari, Formentera20 comptarà amb un cartell en el qual figuren el creatiu publicitari Toni Segarra (responsable de campanyes tan memorables com el «¿T’agrada conduir?» de BMW); María Jesús Espinosa de los Monteros, directora general de PRISA àudio; l’artista i creativa Isabel Martínez; o Bruno Sellés, fundador i director creatiu de l’estudi Vasava.

L’acte també reunirà alts càrrecs creatius de plataformes com Twitter (Emilio Pila), Meta (Pilar Rojo), Netflix (Pablo Skaf) i TikTok (Ana Gómez).

Notícies relacionades

Més enllà de congressos saturats i de ritme frenètic, Formentera20 proposa un debat sobre les tendències del sector en un entorn molt més interromput per afavorir el contacte entre públic i ponents. Així, l’esdeveniment reuneix tan sols unes 50 persones.

Formentera20 és un acte patrocinat per EL PERIÓDICO, Vueling, Vasava, Gràffica, Ràdio 3, MarketingDirecto.com, IB3, ‘Diario de Ibiza’, Col·legi de Periodistes de Catalunya, Trasmapi, Festival Save Posidonia, Regalopublicidad.com i Estrella Galícia.