Disfruteu de la muntanya

Quatre plans per disfrutar de la neu, l’esquí i el relax aquest Carnaval

Andorra, Boí-Taüll, Formigal o els Alps francesos són opcions molt atractives per passar un cap de setmana diferent

Esquiades.com és un portal especialitzat que ofereix les millors ofertes d’hotel i forfet, a més d’altres serveis com la gestió d’activitats o el lloguer de materials

Formigal és una de les pistes d’esquí que ha guanyat més fama en els últims anys

Formigal és una de les pistes d’esquí que ha guanyat més fama en els últims anys / Cedida / Esquiades.com

4
Es llegeix en minuts

La temporada de neu ha arribat al seu clímax. El febrer és el millor mes per disfrutar de l’esquí i, després de dos anys marcats per la pandèmia i per les restriccions de mobilitat, aquesta temporada convida els esquiadors a retrobar-se amb la seva passió favorita.

Andorra, Boí Taüll, Formigal o els Alps Francesos són algunes de les millors destinacions per disfrutar de la neu en tota la seva esplendor. Quilòmetres de pistes, allotjaments especials i un entorn únic ple de paisatges de somni, pobles amb molt encant i una gran quantitat de plans per passar un cap de setmana diferent.

Anar a la neu sempre s’ha vinculat com una cosa cara però, cada vegada més, existeix una gran quantitat d’ofertes de viatge que inclouen l’allotjament, el forfet i altres serveis com el relax o activitats d’aventura per aconseguir una experiència encara més completa i a l’abast de totes les butxaques.

La setmana vinent, a més, estarà marcada pel Carnaval. Esquiar o practicar ‘snowboard’ disfressat o disfrutar de les activitats que proposen les pistes i els allotjaments són una forma diferent i molt divertida de celebrar aquesta festa. ¿Esteu preparant una escapada a la neu aquest carnaval? Us proposem quatre plans diferents.

Carnaval a Andorra, amb hotel i forfet

Andorra és el regne de l’esquí. Situat al cor del Pirineu, aquest petit principat compta amb algunes de les millors pistes d’esquí d’Europa. Carnaval és una bona oportunitat de disfrutar de tots els atractius que ofereixen el país i les seves pistes d’esquí: Grandvalira, Pal-Arinsal i Ordino-Arcalís.

  • Grandvalira: El Carnaval en aquesta pista d’esquí és una altra cosa. Amb més de 210 km de pistes esquiables i una gran quantitat d’allotjaments a peu de pista, Grandvalira s’omplirà de gent disfressada per a l’ocasió. A més, es pot disfrutar de tot l’atractiu del Carnaval andorrà amb les seves festes populars, les seves desfilades i la seva gastronomia.

  • Vallnord Pal-Arinsal: Sens dubte, aquesta és una de les pistes més àmplies del Pirineu i una de les que celebren el Carnaval amb magnificència. És a tan sols 5 km d’Andorra la Vella i, una vegada acabat el dia d’esquí, es pot optar per una tarda de ‘shopping’ a l’avinguda Meritxell o un spa relaxant a Caldea.

  •  Ordino-Arcalís: A Ordino es viu el Carnaval amb magnificència amb música, balls i moltes disfresses als seus carrers. Si se suma el paisatge únic i la gran quantitat d’allotjaments, és una altra bona opció per passar un cap de setmana de neu a Andorra.

Activitats per a tothom a Boí-Taüll

Boí-Taüll és un dels racons més singulars del Pirineu Català. Tant Boí com Taüll compten amb veritables joies de l’art romànic i un cap de setmana allà és una bona combinació per disfrutar de la neu i la cultura. La seva estació d’esquí, a més, és una de les més altes i amb millors vistes del Pirineu.

El Carnaval es viu de manera intensa. Activitats esportives, animació i jocs en pista per als més petits durant el dia i gresca per als més grandets a la nit. Una combinació que, sumada a la tranquil·litat que es respira en aquesta estació d’esquí, la fan un lloc genial on celebrar el carnaval lluny de l’atrafegament.

A tan sols 10 km de les pistes també es pot disfrutar del Boí Taüll Resort que compta amb dos hotels, un edifici d’apartaments i un Aparthotel amb SPA. És un lloc ideal per disfrutar de l’esport de muntanya o, simplement, disfrutar de la tranquil·litat que ofereix el paisatge del Pirineu.

Carnaval a Formigal

El Pirineu Aragonès és màgic. Les seves valls amaguen veritables belleses naturals i els seus pobles narren la història de la cultura muntanyenca d’Aragó. Formigal és una opció genial per passar un cap de setmana de Carnaval atapeït d’esquí, ‘snow’, activitats i celebracions. L’estació s’omple de disfresses, música i molta diversió cada any amb l’arribada del Carnaval.

A Formigal també es troba un dels ‘après-ski’ amb més marxa del Pirineu: La Marchica. En aquest espai la gresca està assegurada. ‘Dj’, disfresses i unes copetes són un complement genial per gaudir d’una bona farra després d’un dia intens disfrutant de les pistes de Formigal.

Però no tot és gresca per Carnaval. Per als que busquin relax i desconnexió, les pistes també són molt a prop del Balneari de Panticosa. Teràpies amb aigua, massatges i un paisatge únic per desconnectar de la rutina i recuperar energies.

Esquí als Alps Francesos

Per als que a més de disfrutar de l’esquí tinguin ganes de disfrutar d’una visita a l’estranger i fugir de la celebració carnavalera d’Espanya, la millor destinació són els Alps Francesos. Aquest racó d’Europa és un dels millors per als amants de l’esquí i compta amb pistes d’alta qualitat i uns paisatges genials.

Val Thorens és la pista d’esquí més alta del continent i Val d’Isère i Tignes tenen unes pistes àmplies i molts km de pistes esquiables. Els seus allotjaments també són d’infart com el Résidence Club MMV l’Altaviva que, a 15 minuts amb cotxe de l’estació de Tignes, compta amb spa gratuït i uns berenars temàtics per omplir el pap després d’una jornada d’esquí.

Les millors ofertes d’hotel i forfet

Esquiades.com és una agència de viatges on es poden trobar ofertes molt atractives per a un cap de setmana en la neu a Andorra, Espanya, França, Portugal, Suïssa i Àustria. El portal compta amb 20 anys de trajectòria i ofereix les ofertes d'hotels, així com packs complets d'hotel + forfet i altres serveis com el lloguer de materials o la programació d'activitats, entre altres.