Diversió familiar

Viu un Nadal màgic al Christmas Village de Diagonal Mar

El centre comercial ha preparat un munt d’activitats per disfrutar en família

El Christmas Village de Diagonal Mar està situat a la Terrassa de la Mar

El Christmas Village de Diagonal Mar està situat a la Terrassa de la Mar / Diagonal Mar

2
Es llegeix en minuts

El Nadal és una època màgica. Els carrers s’engalanen amb la millor decoració i il·luminació, els més petits esperen, ansiosos, l’arribada de Pare Noel i els Reis Mags amb els regals i espais com els centres comercials s’omplen de vida. A Barcelona hi ha un lloc màgic on el Nadal es viu de manera especial: el Christmas Village de Diagonal Mar, un espai situat a la Terrassa del Mar, on regnen l’alegria i la il·lusió.

El centre comercial ha preparat aquest espai únic per celebrar amb magnificència les festes amb un munt d’activitats perquè els nens i la família visquin una experiència màgica. Pare Noel, Mare Noel, els elfs, els Reis Mags i els patges seran presents per acompanyar els més petits en aquestes festes tan especials per a tota la família.

El Christmas Village de Diagonal Mar va obrir les portes el 26 de novembre i estarà actiu fins al 5 de gener. Els tallers, els contacontes i les visites d’éssers tan especials com el Pare Noel i els Reis Mags converteixen aquest espai en un lloc on disfrutar el Nadal i la seva màgia.

Visitar la casa del Pare Noel

Visitar la casa del Pare NoelUn dels llocs màgics que es poden trobar al Christmas Village de Diagonal Mar és la casa del Pare Noel, un racó càlid amb parets de fusta i molta decoració nadalenca. Fins al 24 de desembre, els nens podran visitar el rei del Nadal a casa seva, conèixer-lo i entregar-li la carta amb els seus desitjos.

Un taller de decoració nadalenca

Un taller de decoració nadalencaSi hi ha un element característic del Nadal és la decoració. Arbres, garlandes, boles... Tot contribueix a generar un ambient màgic. Els elfs del Pare Noel i els patges dels Reis Mags són especialistes en decoració nadalenca i han organitzat un taller al Christmas Village de Diagonal Mar.

Els nens aprendran a crear penjolls, bosses i altres elements decoratius per omplir la casa de llum i color en aquestes festes. Els tallers, que duraran 30 minuts i tindran un aforament màxim de 15 nens, estaran disponibles fins al 5 de gener.

Un contacontes amb la Mare Noel

Un contacontes amb la Mare NoelLa Matr Noel també és una de les protagonistes del Christmas Village de Diagonal Mar. A la sala de contacontes, la dona de Santa Claus explica històries de Nadal plenes de valors als més petits. L’activitat estarà disponible fins al 4 de gener i dura 30 minuts.

Els Reis Mags i els patges

Els Reis Mags i els patgesSes Majestats d’Orient arribaran al Christmas Village el 27 de desembre i hi seran fins al 5 de gener, acompanyats dels seus patges. Els més petits de la casa tindran l’oportunitat de conèixer els Reis Mags i entregar-los la carta. Ells, a canvi, els ompliran les butxaques amb caramels.

El Nadal es viu amb intensitat i no hi ha millor pla que fer-ho en un espai singular com el Christmas Village de Diagonal Mar. ¿Us el perdreu?

El millor lloc per a les compres de Nadal