Volien fer la compra

Bombers i policies rescaten uns okupes que no podien sortir del pis a Palma

  • Una dona i la seva filla de 9 anys s’havien colat pel balcó, ja que la porta està tapiada, però no s’atrevien a sortir per allà

Bombers i policies rescaten uns okupes que no podien sortir del pis a Palma

DIARIO DE MALLORCA

1
Es llegeix en minuts

Dilluns a la tarda Bombers i policies de Palma van rescatar una dona i la seva filla de 9 anys que no podien sortir de la vivenda on s’havien instal·lat com a okupes a Son Gotleu. Pel que sembla, havien accedit a l’immoble hores abans a través del balcó perquè la porta està tapiada, però quan van voler sortir per fer la compra no es van atrevir a descendir per la façana i van demanar ajuda. Els equips d’emergències les van treure d’allà amb una autoescala.

Segons han explicat fonts policials, mare i filla es van colar diumenge al segon pis d’un bloc de vivendes del carrer Picos de Europa de Palma. Els agents creuen que algun veí les va ajudar a entrar a través de la terrassa, ja que la porta principal precisament està segellada per evitar l’entrada d’okupes.

Notícies relacionades

Dilluns, cap a les set de la tarda, van voler sortir de l’immoble per anar a comprar menjar. La seva única opció per fer-ho era despenjar-se des del balcó i descendir per la façana, però no es van atrevir. Així que van contactar amb els serveis d’emergències perquè els ajudessin a sortir.

Diverses patrulles de la policia local de Palma i una dotació dels Bombers van acudir al lloc. Els especialistes van alliberar mare i filla a través d’una autoescala.

Temes:

Okupes Balears