registres simultanis

Detingut el president i els directius de l'Autoritat Portuària de les Balears

L'operació anticorrupció continua oberta i s'ha estès a les delegacions de l'Autoritat Portuària a Eivissa i Maó

coche car 1200

coche car 1200

1
Es llegeix en minuts
J.F. Mestre / J.M.

El president de l’Autoritat Portuària de les Balears (APB), Joan Gual de Torrella, i la cúpula directiva han sigut aturats en el marc d’una operació anticorrupció que va portar a terme la Policia Judicial de la Guàrdia Civil ahir al vespre.

Després de passar la nit detinguts, aquest matí el president i almenys quatre directius han declarat a les dependències de la Comandància de la Guàrdia Civil de Palma. A més de Gual de Torrella, els arrestats són el vicepresident de l’APB, Miguel Puigserver, el director Juan Carlos Plaza, el cap de divisió de Projectes i Obres de l’APB, Armando Parada i José Fernando Berenguer Reula, que ocupa el càrrec de responsable de l’Àrea d’Explotació i Serveis.

L’operació continua oberta i s’ha estès a les delegacions de l’Autoritat Portuària a Eivissa i Maó. Aquest matí hi haurà registres simultanis a les tres seus, on s’ha impedit l’entrada dels treballadors. A més, agents de la Guàrdia Civil també han acudit a la seu del Club Nàutic d’Eivissa.

Notícies relacionades

Joan Gual de Torrella i un altre directiu han sigut traslladats, poc abans de les onze del matí, des de la comandància de la Guàrdia Civil fins a la seu de l’Autoritat Portuària a Palma. A més, agents de la Guàrdia Civil també han acudit i registrat la seu del Club Nàutic d’Eivissa.

El cas de corrupció podria estar relacionat, entre altres coses, amb una adjudicació d’uns amarratges a Menorca i unes licitacions de contractes públics que van ser denunciats.

Temes:

Corrupció