Sinistre al Garraf

Un conductor drogat mata un nadó a Cubelles

L'automobilista, que va envestir per darrere el cotxe en el qual anava la víctima, ha deixat ferides tres persones més

cubelles

cubelles

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un nadó ha mort i tres persones més han resultat ferides, una de les quals molt greu, en un accident de trànsit ocorregut aquest dimarts a la C-32, al terme de Cubelles (Barcelona). El cotxe va xocar per darrere amb el vehicle en què viatjava l’infant, al quilòmetre 15,4 de la carretera, en sentit Barcelona. El conductor que va envestir el turisme conduïa sota els efectes de substàncies estupefaents i els Mossos el van detenir per homicidi per imprudència greu i tres delictes de lesions. Els Mossos van rebre l’avís a les 18.47 hores. 

A més de la mort del nadó, al vehicle del davant es va produir un ferit crític –el conductor– i dos més de poca gravetat.  El ferit crític va ser traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital de Bellvitge, així com una de les passatgeres. L’altra acompanyant va ser evacuada a l’hospital Sant Camil.

El conductor del cotxe que va impactar amb el vehicle on circulaven les víctimes va patir ferides lleus i va ser traslladat també al Sant Camil.

Notícies relacionades

Es van activar cinc patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers i set ambulàncies del SEM, que també van activar el protocol de recolzament psicològic. La C-32 es va tallar a Cubelles en sentit nord fins a poc abans de les 22.00 hores.

Amb la mort del nadó, ja són 170 les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit a les carreteres catalanes interurbanes.