SUCCÉS MISTERIÓS

Troben una parella d'avis morts a punyalades a Madrid

L'home, de 79 anys, i la dona, de 80, van ser trobats amb diverses ferides profundes d'arma blanca al coll i amb abundant sang perduda

ancianos muertos madrid / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un home de 79 anys i la seva dona, de 80, han sigut trobats aquesta tarda al seu domicili, al districte madrileny de Tetuán, morts per diverses punyalades al coll, ha informat a Europa Press un portaveu d’Emergències Comunitat de Madrid 112.

La troballa ha tingut lloc cap a les 15 hores d’aquest dilluns a la vivenda, situada en el número 29 del carrer de Luis Portones, a la qual van acudir els serveis sanitaris i policials després que el matrimoni no atengués una empleada del servei de teleassistència. Aquests serveis han sigut els que, entorn de les 14.40 hores, han donat avís a la Policia perquè ningú responia a les trucades.

A l’entrar a la casa, van trobar les dues persones amb diverses ferides profundes per armablanca al coll, amb abundant sang perduda. Els facultatius del Summa-112 només van poder confirmar les seves morts, però amb prou feines van manipular els cossos. El cadàver de la dona era a sobre del llit d’un dormitori, mentre que el de l’home es trobava a la sala.

La Policia s’ha fet càrrec de la investigació. Segons fonts de la investigació, es podria tractar d’un episodi de violència de gènere, ja que la vivenda estavatancadaa l’arribada dels efectius. Però de moment la Policia no descarta cap hipòtesi sobre aquest succés, la investigació del qual duu a terme el Grup VI d’Homicidis de la Direcció Superior de Policia.

Casa regirada

Notícies relacionades

Fonts pròximes al cas han assenyalat a Efe que la casa estavaregirada,  però que el mòbil de les morts es determinarà després de les indagacions policials. Alguns veïns han relatat els periodistes que s’han desplaçat fins a la vivenda que l’home estava molt malalt, mentre que la seva dona tenia bona salut.

També han relatat que les víctimes no tenien fills, però sí que tenien germans i altres familiars, i que no han sentit cap soroll sospitós a la vivenda. Els cadàvers han sigut traslladats a les 18.30 hores a l’Institut Anatòmic Forense per practicar-los l’autòpsia