NO CONEIXIA LA VÍCTIMA

Detingut un noi després d'apunyalar al coll un vianant que no coneixia a València

La víctima, un home de 52 anys que no coneixia l'agressor, de 22, anava caminat pel carrer quan el noi el va apunyalar al coll

zentauroepp49448262 05 08 2019 coche patrulla de polic  a nacional  sociedad and190815133417

zentauroepp49448262 05 08 2019 coche patrulla de polic a nacional sociedad and190815133417 / POLIC A NACIONAL

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Policia Nacional van detenir aquest dimecres a la tarda, gràcies a la col·laboració ciutadana, un noi de 22 anys que presumptament va apunyalar al coll un vianant amb el qual no tenia relació, segons han confirmat fonts de la Direcció Superior.

La víctima, de 52 anys, anava caminant pel carrer quan va patir l’agressió, cap a les 18.30 hores a l’encreuament entre els carrers de Guillem de Castro i Àngel Guimerà, als voltants de la mateixa Direcció Superior de Policia. Segons publica aquest dijous ‘Las Provincias’, la víctima va resultar ferida amb lesions de gravetat.

Cap a les 18.30 hores, la Policia va rebre un avís de l’apunyalament a una persona que anava caminant pel carrer i a qui una altra, amb la qual no tenia relació, havia agredit i havia marxat del lloc.

Detenció de l’agressor

Testimonis dels fets van proporcionar als agents detalls de l’agressor, que va ser localitzat ràpidament pels voltants. D’acord amb la informació publicada pel diari, el noi, de nacionalitat colombiana, va tirar el ganivet a terra i va continuar caminant per la vorera en direcció al vell curs del Túria.

Notícies relacionades

La víctima va demanar auxili i va ser assistida en primer lloc per una empleada d’un establiment pròxim que li va tapar la ferida. Segons la Direcció, mentre uns agents buscaven el presumpte autor dels fets, el van localitzar i van recuperar l’arma utilitzada, un altre indicatiu Zeta es va quedar amb el ferit prestant-li ajuda fins a l’arribada dels serveis sanitaris.

El detingut, a qui es considera presumpte autor d’un homicidi en grau de temptativa, no està previst que passi aquest dijous a disposició judicial.