ACCIDENT ESPORTIU

Mor un home al caure per un penya-segat a Eivissa

L'home feia escalada amb la seva parella i uns amics

undefined10867372 cuaderno del domingo   escapada ibiza    islotes de es vedra190814154840

undefined10867372 cuaderno del domingo escapada ibiza islotes de es vedra190814154840

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Un home de 34 anys i originari de Florida (Estats Units) ha mort aquest migdia al precipitar-se des delspenya-segats de Sa Pedrera de Cala d’Hort, al municipi eivissenc de Sant Josep.

Segons sembla, l’’home s’ha precipitat per un dels pendents més escarpats de la zona i des d’una altura superior als 25 metres quan feia escalada amb la seva parella i uns amics a la zona de Sa Torre des Savinar, han informat fonts de l’Ajuntament de Sant Josep.

Els serveis d’emergències han rebut l’avís passades les dotze del migdia i, segons fonts municipals, ha sigut una infermera que es trobava a la zona la primera persona a practicar-li els primers auxilis, sense poder fer res per salvar-li la vida.

L’home ha patit greus traumatismes i una parada cardiorespiratòria de la qual els sanitaris no l’han pogut reanimar. 

Una altra víctima per caure des d’un pis

Fins al lloc dels fets s’han traslladat agents de la policia local de Sant Josep, una ambulància de Servei Vital Avançat del 061, l’helicòpter de la Guàrdia Civil i s’ha activat l’ajuda psicològica per part del 112 per assistir els amics i parella, informa el 061.

Notícies relacionades

Es tracta de la segona víctima mortal en el mateix dia a Eivissa, després que un home de 36 anys morís aquest dimecres a la matinada al caure des d’un setè pis a la localitat de Sant Antoni.

Els fets han tingut lloc a les 2.05 hores al carrer Vara del Rei i fins al lloc s’han desplaçat una UVI mòbil, la Guàrdia Civil i la policia local. Quan l’equip mèdic ha arribat a la zona, només ha pogut confirmar la seva defunció, ja que el pacient presentava lesions incompatibles amb la vida

Temes:

Balears