Possible crim masclista

Investiguen la mort d'una dona de 29 anys a Lleó

La víctima va ser traslladada al centre hospitalari per la seva parella

GRAF1650. BEMBIBRE (LEÓN), 01/08/2019.- Las Fuerzas de Seguridad investigan la muerte violenta de una mujer de 29 años, quien sufrió lesiones posiblemente causadas con un arma blanca, en la población leonesa de Bembibre, sin que por el momento descarten ninguna hipótesis sobre las circunstancias en las que ocurrió el suceso. Ha sido el marido de la víctima quien la ha llevado hasta un centro de salud, al que la mujer ya llegó cadáver. EFE/Ana Barredo

GRAF1650. BEMBIBRE (LEÓN), 01/08/2019.- Las Fuerzas de Seguridad investigan la muerte violenta de una mujer de 29 años, quien sufrió lesiones posiblemente causadas con un arma blanca, en la población leonesa de Bembibre, sin que por el momento descarten ninguna hipótesis sobre las circunstancias en las que ocurrió el suceso. Ha sido el marido de la víctima quien la ha llevado hasta un centro de salud, al que la mujer ya llegó cadáver. EFE/Ana Barredo / Ana Barredo (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil investiga la mort violenta a Bembibre (Lleó) d’una dona de 29 anys, a qui va traslladar la seva parella a un centre de salut amb un orifici al pit aparentment causat per arma de foc, tot i que també va poder ser originat per una arma blanca, com un tornavís o un punxó.

Ha sigut aquest dijous cap a les 18.30 hores, quan un home de 30 anys ha arribat a un centre de salut de Bembibre amb una dona morta als braços, han informat fonts de la Delegació del Govern a Castella i Lleó.

La parella es trobava circumstancialment en un poble situat a tres quilòmetres de Bembibre, Las vendes de Albares, amb motiu de les festes de la localitat, ja que són firaires.

La Guàrdia Civil no descarta cap hipòtesi de treball i està previst que es practiqui l’autòpsia a la víctima per conèixer les causes exactes de la mort.

Commoció

L’alcaldessa de Bembibre (Lleó), Silvia Cao, ha lamentat la mort de la dona i ha avançat que aquest divendres es reunirà amb el seu equip de govern per avaluar el que ha passat.

Silvia Cao ha explicat a Efe que ha anat aquesta tarda al centre de salut on es trobava la víctima mortal i ha expressat el recolzament del consistori a la família de la morta.

Notícies relacionades

La regidora d’aquesta població d’uns 9.000 habitants, que dista 16 quilòmetres de Ponferrada (Lleó), ha concretat que la dona que ha resultat morta no resideix a Bembibre, tot i que suposa que sí que és veïna de la província lleonesa.

Diversos pròxims a la víctima que es trobaven a les portes del centre de salut al qual va ser conduïda comentaven, visiblement afectats, que encara no es creien que la dona hagués perdut la vida.