Avís policial

Compte amb aquest correu d'Evo Banc, siguis o no client

Els Mossos llancen un avís a través de les xarxes sobre una nova estafa per robar dades

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos han fet una crida a través de Twitter avisant d'un correu  que circula utilitzant fraudulentament l'entitat  Evo Banc que persegueix robar dades. L''e-mail' comunica al seu destinatari, client o no, que s'ha rebut un reembors i s'han d'omplir una sèrie de dades  per poder disposar d'aquest.

Si ets client, has rebut un correu d'aquestes característiques, has accedit a l'enllaç i has facilitat les teves dades de sessió així com informació personal i bancaria, contacta com més aviat millor amb l'entitat per informar-los dels fets.

Notícies relacionades

I recorda que el consell bàsic per no picar és no obrir mai correus d'usuaris desconeguts  o que no hagis sol·licitat, elimina'ls directament. I si els obres, mai donis les teves dades, els bancs no actuen així, no les demanen per correu.

També pots rebre aquest tipus de correus tot i que no siguis client, ja que els ciberdelinqüents envien 'e-mails' fraudulents de forma massiva a bases de dades amb milers de direccions, no seleccionen els que són clients d'una entitat concreta.