Operació policial

Detingudes tres persones per sis robatoris en domicilis del Vallès Occidental

Els Mossos d'Esquadra continuen la investigació a l'espera de trobar dos membres més implicats

zentauroepp31814663 barcelona 13 11 2015 agentes de los mossos dan consejo a la 190731194745

zentauroepp31814663 barcelona 13 11 2015 agentes de los mossos dan consejo a la 190731194745

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han detinguttres persones de nacionalitat georgiana com a sospitoses d’haver comès sis robatoris amb força en diferents domicilis a les localitats barcelonines de Rubí i Sant Cugat del Vallès, ha informat aquest dimecres la policia en un comunicat.

Agents dels Mossos de la comissaria de Rubí van detenir tres persones el passat 16 de juliol com a presumptes autors de sis delictes de robatori amb força i pertinença a grup criminal, però la investigació continua oberta amb l’objectiu de localitzar els altres dos membres de la banda.

Investigació policial 

Les indagacions van començar arran de diversos robatoris comesos en domicilis del Vallès Occidental entre el juliol del 2018 i el juny del 2019 que seguien un mateix patró.

Totes les vivendes estaven ubicades a prop unes de les altres i els lladres hi accedien mitjançant la tècnica del “bumping”, és a dir, posant un objecte a l’interior del pom de la porta perquè, després d’un cop, aquest quedés obert.

Final de la banda

L’objectiu principal de la banda, que aprofitava l’estiu per robar, era aconseguir diners en efectiu, joies i aparells electrònics.

Notícies relacionades

La policia catalana també ha pogut comprovar que alguns dels detinguts van marxar del país al finalitzar l’estiu passat i que van tornar el maig i el juny per continuar amb aquesta activitat delictiva.

Els tres detinguts van ser traslladats a disposició judicial després de la qual cosa el Jutjat d’Instrucció número quatre de Rubí va decretarl’ingrés a presó per a dos d’ells i llibertat per al tercer.

Temes:

Robatoris