ANTECEDENTS PER FETS SIMILARS

Detingut el presumpte autor de quatre incendis en un mes a Girona

El presumpte piròman va causar els incendis de Garrigoles, Colomers, Vilopriu i Camarella, i és un veí de Sant Jordi Desvalls de 71 anys

zentauroepp48819047 incendio ribera ebre190627162519

zentauroepp48819047 incendio ribera ebre190627162519 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Efe

Agents delsMossos d’Esquadra de la comissària de la Bisbal d’Empordà, en col·laboració amb els Agents Rurals, van detenir dimarts passat, 30 de juliol, el presumpte autor de quatre delictes per incendi al Baix Empordà (Girona).

Els Mossos d’Esquadra han informat aquest dimecres que el presumpte autor dels incendis de Garrigoles, Colomers, Vilopriu i Camarella és un veí de Sant Jordi Desvalls (Girona), de 71 anys, nacionalitat espanyola i amb antecedents per fets similars.

Bosses de plàstic plenes de paper

Segons els Mossos, el detingut va arribar a cremar una superfície de gairebé 4.000 metres quadrats i solia fer servir la mateixa metodologia a l’encendre bosses de plàstic plenes de paper.

Notícies relacionades

El 5 de juliol passat, un mosso fora de servei va veure el foc de Garrigoles, i després de notificar-ho als serveis d’emergència i a veïns i retirar-se del lloc, va observarun home somrient al costat d’un vehicle en una zona boscosa, el qual va ser finalment identificat.

L’home va ser detingut ahir i ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar avui a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà.