OPERACIÓ POLICIAL

Els Mossos detenen un home per un crim en un pub de Madrid

El sospitós circulava amb un vehicle per la carretera N-340 a l'altura de Vilafranca del Penedès

mossos

mossos / Anna Mas Talens

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat

Els Mossos han detingut a Vilafranca del Penedès un home de 24 anys i nacionalitat espanyola relacionat amb un homicidi de l’abril passat en un pub del districte madrileny de la Latina. La detenció es va produir el 22 de juny, quan el sospitós es va parar en un control policial que es va muntar expressament per localitzar-lo a la carretera N-340. La policia de la Generalitat va rebre la comunicació que aquesta persona podria ser per la comarca. 

L’ordre de detenció, tant a nivell espanyol com europeu, està relacionada amb un crim amb una possible vinculació amb grups organitzats violents que va tenir lloc el 14 d’abril en un local de lleure madrileny, on una persona, nacionalitzada espanyola però d’origen dominicà, va morir després de rebre un tret. 

Al control policial dels Mossos, l’home es va acreditar davant dels agents amb una identitat falsa i en el registre del seu vehicle es va trobar el DNI real.

Bandes llatines

Notícies relacionades

El crim està sent investigat pels agents del Cos Nacional de Policia, ja que se sospita que es pot tractar d’una venjança entre membres de bandes llatines, segons fonts de la investigació. Amb tot, el mort no tenia antecedents policials. L’homicidi va passar en un local de copes del carrer Seseña, a Madrid.

Un home va entrar sol al local i sense dir res va disparar al pit de la víctima quan aquesta estava acompanyada de diversos amics. El pistoler va amenaçar amb l’arma la resta de persones i va fugir. Al carrer l’esperava una persona dins d’un vehicle amb què van escapar.