ESCOLA MILA FERRER

Les quatre claus per mantenir, diàriament, una pell sana i cuidada

Les quatre claus per mantenir, diàriament, una pell sana i cuidada
1
Es llegeix en minuts

La base de qualsevol tractament per a la pell és mantenir el PH equilibrat. Actualment l’abús de productes sabonosos diàriament produeix un desequilibri del PH, cosa que deshidrata de forma superficial i a la llarga en profunditat.

La base per a una pell sana és:

  • Higiene: Netejar i exfoliar per eliminar cèl·lules mortes i excés de queratina, oxigenant i afavorint així els intercanvis metabòlics. Recordant que l’excés de neteja pot provocar una pèrdua excessiva d’aigua i de greix produint diferents tipus de dermatitis.

  • Exercici físic: Fent-ho de forma regular s’incrementa el flux sanguini i s’aconsegueixen així els nutrients i es tonifiquen els músculs, cosa que ajuda a definir la pell.

  • Hidratació: Fer-ho de forma diària amb productes adequats per mantenir la capa hidrolipídica de la pell.

  • Alimentació: Una dieta saludable i equilibrada ajuda a mantenir una pell bonica i equilibrada. Eliminar toxines com l’alcohol, tabac, etcètera, i prendre aigua per depurar l’organisme.

Notícies relacionades

És important deixar-se aconsellar per un professional de l’estètica que coneix la pell i podrà assessorar-te buscant els productes adequats al problema.

Tan important és la cura domiciliària com poder acudir al teu centre d’estètica, on podran fer-te tractaments específics; exfoliació i hidratació, nutrició, tractaments remodeladors o simplement poder desconnectar mimant-te amb un harmonitzant massatge. Equilibrant cos, ment i ànima.