Robatori al Pessebre Monumental

Roben material de l’espectacle nadalenc i del pessebre monumental de Sabadell

La policia n’ha pogut identificar els autors i recuperar el material sostret

Roben material de l’espectacle nadalenc i del pessebre monumental de Sabadell

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

El muntatge de la decoració nadalenca que s’està portant a terme al voltant de l’Ajuntament de Sabadell ha sigut víctima d’un robatori aquest diumenge.

Segons ha informat l’alcaldessa, Marta Farrés, en el seu perfil a Twitter, la policia va aconseguir identificar una persona que havia sostret material de la il·luminació del calendari d’advent.

El calendari s’està instal·lant a la façana del consistori i protagonitzarà l’espectacle ’Somriu el Nadal’ a partir del 27 de desembre.

A part, la policia també va identificar cinc persones que es van emportar material del pessebre monumental, situat a la plaça Sant Roc.

El material és «molt car»

En els dos casos es va identificar els autors dels furts i es va poder recuperar tot el que s’havien emportat del lloc.

Notícies relacionades

El conjunt d’il·luminació, calendari d’advent i el pessebre monumental s’inauguraran amb una festa ciutadana el dissabte 26 de novembre, l’endemà que la fira de Santa Llúcia obri portes a la plaça Doctor Robert.

També a través de Twitter, l’alcaldessa ha destacat que el material que s’utilitza per adornar la ciutat és «molt car», de manera que ha demanat col·laboració ciutadana perquè en cas que es detectin conductes incíviques s’avisi la policia.