On Catalunya

RETRATS BCN

El mar com a teràpia

Els bell vincles de la infermera Anna Romero amb l'Hospital del Mar

fcasals36714060 onbarcelona bcnretrats  anna  enfermera161228124715

fcasals36714060 onbarcelona bcnretrats anna enfermera161228124715

1
Es llegeix en minuts
Núria Martorell

Anna Romero. Infermera.

"Si passes per davant, veuràs el mar (el poder del mar). Gent asseguda en un banc del passeig Maritim de la Barceloneta. Gent que camina i que es fan 'selfies' d'esquena al Mediterrani. Nedadors i 'runners', para-sols i onades, vaixells llunyans i aquell edifici alt en forma de vela allà al fons...I just davant, en una espècie de caos urbà i marí, trobem l'Hospital del Mar. Edifici amb història i solera. A dins, ple de gent autèntica.

Professionals que, a vegades, només mirem de reüll el mar. Usuaris de tot arreu, de tota classe, de tots els colors, de totes les cultures... diversitat en tota l'extensió de la paraula. Al final, persones que busquen solucions. Esperança.

Aquí treballo des de fa molt temps. Aquí han nascut els meus fills. Aquí m'he enriquit, he crescut. Aquí intento donar una bona part de mi, la part més humana i professional, el meu temps. Aquí ploro, ric, m'enfado, comparteixo.

Un lloc que porta música: una rumba catalana, 'Clair de lune' de Debussy, la dolça veu de Billie Holiday. El so i el silenci del mar...

Notícies relacionades

I quan surto de l'hospital, ja de nit, allà hi ha la lluna reflectida al mar, expectant, brillant. El caos s'ha transformat en calma. Ara ja no miro el mar de reüll. D'esquena, deixo l'hospital que contempla les onades".

https://cescsales.com/

Temes:

RetratsBcn