Marta Riesco: 10 coses que has de saber de la nova nòvia d’Antonio David Flores

  • La relació amb Antonio David Flores, ex de Rociíto, posa damunt el candeler aquesta periodista madrilenya que ha perseguit la fama com a model, cantant, reportera i ‘miss’.

Marta Riesco: 10 coses que has de saber de la nova nòvia d’Antonio David Flores
4
Es llegeix en minuts

Trajectòria periodística

Va començar treballant com a becària a l’agència Efe, d’on va passar al portal Bekia per escriure sobre bellesa i moda i acudir a alguna alfombra vermella. El seu debut en la petita pantalla va ser a la televisió de Múrcia, d’on va saltar a La Sexta (‘Jugones’) i Intereconomía (‘Punto Pelota’). I fins i tot va intentar ser la nova presentadora de ‘21 días’, el format que presentava Samanta Villar. A ‘El programa de Ana Rosa’ va debutar el juny de 2017, a les portes de la casa de Belén Esteban.

Miss Segòvia 2006

Tot i que madrilenya, la reportera, que ja havia trepitjat alguna passarel·la, es va alçar el 2006 amb la corona de Miss Segòvia, província on viu la seva família. Ho va fer de retruc, ja que la guanyadora va renunciar. També va intentar aconseguir el tron de Miss Espanya, però no ho va aconseguir.


Títol de lletja

La corona de Miss Espanya no la va aconseguir, però sí la de primera dama de Miss Lletja que li va concedir el programa ‘Aquí hay tomate’ com la concursant menys afavorida. Una polèmica que va saber aprofitar per fer-se a conèixer assegurant que era «un honor». Per si no n’hi hagués prou, aquell mateix any va participar a ‘¡Allá tú!’, el programa que presentava Jesús Vázquez i en el qual, després de tres dies al programa, es va emportar 0,5 euros.


Va intentar ser cantant

El 2011 va tornar a intentar entrar en l’enlluernador món de la fama com a cantant del grup I-Legal, el quintet femení que liderava després d’haver-se iniciat com a cantant d’orquestra. Es va presentar al certamen que va organitzar TVE per seleccionar la candidatura a Eurovisió, però la seva cançó, ‘No tengas miedo’, només va aconseguir 1.965 vots del públic i no va passar la primera tria. Després d’aquest desengany i col·leccionant una infinitat de crítiques, el videoclip va desaparèixer de Youtube, igual que les seves ganes de seguir en el món de la música.


Idil·li secret amb Benzema

L’abril de 2014, amb 27 anys acabats de fer, es va saber que mantenia una relació amb el jugador madridista Karim Benzema, que acabava de ser pare d’una nena. En aquell moment, Marta treballava com a reportera esportiva per al programa ‘Jugones’ i, entre la gespa i les discoteques, va néixer una relació que es va forjar a base de cites secretes. Ell mai va confirmar l’idil·li, però ella va alimentar el rumor a base d’indirectes al jugador a través dels seus perfils a les xarxes socials.

¿Sexe en un sofà de Cantora?

El seu salt a la palestra quan es va confirmar la seva relació amb Antonio David Flores l’ha aprofitat Anabel Pantoja per tornar a ‘Sálvame’ i insinuar que la reportera podria ser una de les dues protagonistes d’una escena de sexe lèsbic que es va viure a Cantora la nit de Cap d’Any de 2018, un fet que al seu moment va revelar Kiko Rivera sense donar noms.


Acusada i assetjada

L’octubre de l’any passat se la va assenyalar com a possible causa de la ruptura d’Antonio David Flores i Olga Moreno, la seva dona aquests anys. Ella, aprofitant la plataforma que li oferia el programa on treballa, es va defensar amb un burofax que va llegir Ana Rosa Quintana, va amenaçar que prendria mesures legals contra els que atemptessin contra el seu honor i va assenyalar els companys que l’assetjaven. Malgrat les seves paraules en aquell moment, el temps ha demostrat la veritat.

‘Influencer’ en ascens

L’enrenou mediàtic que tant li molestava fa uns mesos sembla que ara va al seu favor. Des que s’ha sabut que manté una relació amb Flores, no ha parat de guanyar seguidors: més de 13.000 en només uns dies. Les seves ànsies d’‘influencer’ la fan confessar a Instagram detalls de la seva vida personal, com que va fer el primer petó a un noi amb 16 anys i que li torna boja el menjar japonès.


Evidents canvis físics

És difícil reconèixer la periodista de 2022 en la noia que es va donar a conèixer el 2006. Llavors tenia el cabell de caoba clar i portava serrell; després es va passar a les metxes i al ros platí fins que ha trobat el seu ‘look’ ideal en un color més natural. Això, sumat a subtils retocs estètics, fa difícil identificar la jove de 19 anys que aspirava a ‘miss’.

El seu niuet d’amor

De moment, Antonio David, mentre tanca un acord de divorci amb Olga Moreno, s’ha instal·lat a l’àtic que la periodista va llogar l’estiu passat a Madrid i pel qual podria estar pagant fins a 1.800 euros. Els detalls de la separació, ¡oh, vaja!, s’han filtrat a ‘Ya son las ocho’, el programa de Telecinco on ha començat a treballar Marta Riesco.