L’Elena Francis del segle XXI Gwyneth Paltrow obre un consultori sexual a Netflix

«Hi haurà sexe, és un programa sobre sexe, parlarem de sexe», aclaria ja el tràiler de la sèrie, estrenada aquest cap de setmana.

L’Elena Francis del segle XXI Gwyneth Paltrow obre un consultori sexual a Netflix
2
Es llegeix en minuts

La dona que va esgotar les espelmes amb olor de la seva vagina, a 75 dòlars la unitat, per després confessar que se li va ocórrer com una broma «provant un te de bolets al·lucinògens». Que va encunyar un eufemisme digne de Casa Reial, «desacoblament conscient», per referir-se a la seva separació de Chris Martin. Que va seduir fins i tot Felip quan era príncep. Que va indignar ginecòlegs del món sencer al recomanar banys de vapor i llum infraroja per «netejar l’úter». Gwyneth Paltrow estrena a Netflix ‘Sex, Love & goop’: «Hi haurà sexe, és un programa sobre sexe, parlarem de sexe», deixa clar des del tràiler. 

Se la veia amb ganes ja a The Goop Lab, la seva primera incursió a Netflix: Gwyneth Paltrow posava somrient davant una representació d’una vulva feta amb roses com a imatge de llançament. A ‘The Goop Lab’ el sexe es reduïa a un capítol, la nonagenària educadora sexual Betty Dodson taxativa quant a què es pot esperar de les seves sessions: «Tothom es corre». Les treballadores de Goop, el portal d’estil de vida de l’actriu, participaven en els tallers de masturbació de la llegendària Dodson. Com feien en altres capítols de The Goop Lab en què experimentaven amb drogues psicodèliques o teràpia energètica, en una imitació del periodisme gonzo. 

A ‘Sex, Love & Goop’, els protagonistes no són treballadors i el sexe ho inclou tot. Gwyneth Paltrow indaga i busca remei als problemes d’alcova d’un matrimoni gran que estan junts des de tota la vida, una parella jove amb fills o dues lesbianes, entre d’altres. L’assisteixen exòtiques especialistes com una sexòloga somàtica i una ‘coach’ d’erotisme integral. On no arriben les paraules, s’ajuden amb un arsenal d’artefactes dissenyats per al plaer, entre els quals hi ha el que es presenta com unes ‘urpes de Lobezno’. Cada episodi es presta a obrir debats –incòmodes però necessaris– entre parelles que no passen pel seu millor moment. «Si una sola persona canvia la seva vida eròtica, haurà valgut la pena», és la tesi.

Notícies relacionades

Com sol passar amb Paltrow, tot i que sembli risible, convé prendre-s’ho seriosament. Goop, el portal que va començar el 2008 com una newsletter on l’actriu alternava consells sobre alimentació, oci i vida personal, és avui un gegant del benestar i el comerç electrònic valorat en 250 milions de dòlars. En aquest abunden els catàlegs de vibradors i lubricants en els últims temps, sota el paraigua d’articles com el kit sexual per a principiants o Gwyneth sobre els orgasmes abans d’anar-se’n al llit i la seva rutina de son.

L’actriu a qui la seva crida empresarial se li va plantejar com «volia fer alguna cosa més a la vida que liar-me a la pantalla amb Matt Damon», s’ha proposat ser la nova Elena Francis de Netflix. Gwyneth Paltrow aspira a arreglar-nos la vida sexual

Temes:

Sexe Netflix