Sèries

Melis Sezen: aquí arriba l’actriu d’‘Infiel’, la nova estrella dels culebrons turcs

  • La intèrpret, filla de migrants, protagonitza la sèrie amb què Antena 3 deslliura la batalla de diumenge per l’audiència.

  • Telenovel·les turques: la fórmula de l’addicció televisiva

Melis Sezen: aquí arriba l’actriu d’‘Infiel’, la nova estrella dels culebrons turcs
2
Es llegeix en minuts
Adrià Rocha Cutiller
Adrià Rocha Cutiller

Periodista

ver +

«Fa fred a Silivri» és una de les dites més populars a Turquia i es diu quan algú ha parlat més del compte i li esperen les conseqüències. Silivri, a l’oest d’Istanbul, és on hi ha la presó més gran de Turquia i on s’han empresonat, en els últims anys, desenes de periodistes, activistes i opositors turcs. 

L’actriu Melis Sezen segurament pot descriure la temperatura a Silivri, no perquè hi hagi passat empresonada una temporada, sinó que perquè va néixer el 1997 en aquesta petita localitat costanera i va viure allà la major part de la seva vida.

De pares migrants –el seu pare era turc d’Albània i la seva mare, de Salònica, a Grècia–, la protagonista de la nova sèrie d’Antena 3, ‘Infiel’, ja es va encaminar des de petita cap a les arts i els escenaris.

A grans passes

Als 12 anys ja va començar a estudiar art dramàtic i teatre i, ja a la universitat, va fer la carrera de mitjans de comunicació i arts visuals. Va ser exactament en aquell moment quan va començar, primer amb papers secundaris, en la indústria del cine i les sèries turques.

A partir d’allà tot ha anat molt ràpid. Meteòric: va començar en les telenovel·les ‘La vida es a veces dulce’ i ‘Perla negra’, totes dues estrenades el 2017. Aquestes dues sèries, que no van tenir gair eèxit ni van ser exportades fora de Turquia, van suposar els seus dos únics papers de repartiment. Després només ha actuat com a actriu principal, sobretot en produccions tan recents que encara no han començat la seva aventura exterior. El ritme d’exportació a Turquia és lent i requereix diversos anys. Només quan una sèrie triomfa al país anatoli es ven després a l’exterior.

La fama

«Estic molt orgullosa del que he aconseguit a través de l’actuació. Per mi, ara mateix, el més important és el progrés en la professió», va dir Sezen en una entrevista recent al diari ‘Hürriyet’ quan li van preguntar sobre la fama que ha aconseguit en pocs anys.

Notícies relacionades

«El millor de la fama és que la gent valora el que fas, però he de dir que hi ha hagut gent que al principi estava enfadada amb mi pel meu personatge Derin. Després, conforme la sèrie ha anat progressant, m’han començat a apreciar com a Melis», explica l’actriu amb referència al personatge que interpreta a la sèrie ‘Infiel’.

Derin és la dolenta i l’envejosa del nou culebró d’Antena 3. «No crec que ella sigui dolenta, en realitat. Té una debilitat i sucumbeix a les seves emocions. Ho admeto, està en la posició errònia i alguns ho poden percebre com una cosa dolenta. Però en realitat ella no és dolenta, no fa el mal intencionadament», defensa Sezen.

Temes:

Sèries Turquia