Nuria Pajares: com fer artefactes virals, segons la tiktoker del LuisVi

  • Veïna de Salou, els seus preparats virals combinen reptes absurds, humor ximplet i maternitat suburbana

  • L’inflamable vídeo del «primer LuisVi» voreja els dos milions de visualitzacions i fa omnipresent la tiktoker

Nuria Pajares: com fer artefactes virals, segons la tiktoker del LuisVi

Instragram

2
Es llegeix en minuts
Núria Marrón
Núria Marrón

Periodista

ver +

Malgrat la seva perfecta melena rossa, el seu argot esquitxat de diminutius i la seva devoció pels bolsos de luxe, Nuria Pajares, ‘influencer’ revelació a TikTok, s’ha passat els últims dies desmentint que realment hi hagi «una pija» darrere d’aquest fabulós mem en què l’ha convertit el vídeo més inflamable de la setmana. Segurament ja saben de què es tracta: en aquest la dona li regala un bolso «LuisVi» –per Louis Vuitton– a la seva filla després de la selectivitat i aquesta acaba singlotant i desfent-se en llàgrimes de l’emoció.

Filla d’una perruquera i un fotògraf local de Tarragona, la ‘tiktoker’, que des de casa seva, a Salou, sent els crits del Dragon Khan, prefereix definir-se com «una mami terratrèmol», aspira a ser ambaixadora local de les ‘yummy mummies’ –dones que a les xarxes socials concilien maternitat perfecta, monetització i vida suburbana– i és indubtable que sap unes quantes coses sobre com dissenyar artefactes virals.

Cosa número u. Amb un any d’experiència a la xarxa social, a la qual va arribar durant el confinament, aquesta comercial de 42 anys i mare de tres filles ha ensopegat amb el sant greal de la paraula-guèiser. «el primer LuisVi» –es pot dir que a cap zona ‘pitita’ s’ha sentit utilitzar aquest hipocorístic– ho té tot. Un eslògan que s’enganxa, fàcilment risible i encara més memeitzable que concentra algunes obsessions contemporànies: família, luxe, celebritat escola Kardashian i una certa invitació a la venjança de classe.

@nuriapajaresMirar com plora d’emoció i il·lusió @meryyrodriguezz2 per la seva graduació, bat i per la selectivitat... ##viral ##parati ##ebau ##madreehija♬ so original – nuria pajares

Notícies relacionades

Cosa número dos. Abans d’abraçar el ‘miracle LuisVi’, Pajares ja havia detectat –com proven els seus gairebé dos milions de seguidors– que una útil drecera cap a l’atenció és l’humor ximplet i els reptes-guilladura. Una cosa així com quina gràcia, just se’m trenca l’aixeta quan m’havia d’esbandir els cabells i em desafio a mi mateixa a menjar una potinga de Nutella, iogurt i vinagre.

Cosa número tres. Mai s’ha de defallir ni tampoc renegar dels grans ‘hits’. Tot i que fa dies que Pajares no dorm, la seva filla, enutjada, no vol saber res del LuisVi (el sortejaran el dia 22) i fins i tot ha hagut d’escoltar lliçons sobre educació de Nieves Herrero –«és un bolso, no una mansió ni un lamborghini», s’ha defensat ella en algun moment–, la ‘tiktoker’ ha compensat verins concedint entrevistes a teles i ràdios i potser pensant que, al cap i a la fi, al final de l’arc de Sant Martí del ‘haterisme’ hi ha un bon grapat de marques disposades a pagar per la seva audiència milionària.