El ‘cas Rociíto’

Amador Mohedano, el ‘tito’ que va fer caixa

  • Després d’acusar-lo de treure profit del seu casament, Rocío Carrasco podria continuar estirant la manta

Amador Mohedano, el ‘tito’ que va fer caixa
2
Es llegeix en minuts
Núria Navarro
Núria Navarro

Periodista

ver +

En l’obertura de la fossa sèptica de la seva vida, Rocío Carrasco va assenyalar diumenge passat, en la segona entrega del docusèrie de Mediaset, el seu ‘tito’ Amador, germà i representant de La Más Grande, a qui va acusar de traïdor per haver tret profit de l’exclusiva del seu casament i del robat posterior de la lluna de mel a les Maurici. «Sé que parlarà malament de mi», havia dit Mohedano abans de l’estrena. «M’he comprat una butaca de massatge [...] i m’ho estic apuntant tot», va afirmar una vegada començada l’emissió.

Amador Mohedano (segona fila, a la dreta), en el casament de la seva neboda. / EFE

Arran d’aquell episodi nupcial, el vincle es va ressentir. Però el cisma va arribar amb l’obertura del testament de la Jurado el 2007. Rociíto quedava com a hereva universal del seu patrimoni musical, a part de joies, un apartament a Miami i la finca El Administrador, a Chipiona. A l’Amador li va tocar una nau industrial i la meitat de la finca Los Naranjos, on va intentar muntar un centre d’oci sense èxit i que acabaria venent per eixugar els deutes. 

Notícies relacionades

No era l’imaginat. Així que Mohedano i la seva dona d’aleshores, Rosa Benito, que va ser perruquera de la de Chipiona, es van decidir a facturar a la tele. Ja fos airejant secrets íntims en platós, o participant a ‘Supervivientes’. Benito va guanyar l’edició del 2011, després de la qual va treure suc dels beneficis de l’‘spin-off’ de la seva separació; i ell no va poder rebutjar els 30.000 setmanals de l’edició del 2014.

Rosa Benito, a la dreta, quan era col·laboradora de ‘Sálvame’./ Arxiu

Al final, «a la ruïna» i «vivint de potatges», l’Amador va acabar agafant l’ariet contra la seva neboda. Ell, que mai s’havia avingut amb Antonio David Flores, es va alinear amb la causa de l’exguàrdia civil i de la tropa rosa que ha estat acusant Rociíto de mala mare. «Algú amb molta ambició l’ha abduït», va explicar el ‘tito’, referint-se a Fidel Albiac, la parella actual de la Carrasco. ¿Desconeixia l’infern de la seva neboda quan la seva pròpia germana sabia el necessari? ¿Va negociar les fotos d’aquell malaguanyat casament? De moment, l’Amador ho nega tot amb rotunditat, tot i que pot ser que les rèpliques siguin la nova veta a explotar.