SALT A L’EDAT ADULTA

Julia Janeiro: la Jesulina ‘influencer’ en compleix 18 (i despixela el seu rostre)

  • Aquest diumenge la filla del matador d’Ubrique compleix 18 anys sense macrofesta a Ambiciones, i amb la premsa rosa esmolant ullals i les marques disposades a la subhasta

Julia Janeiro: la Jesulina ‘influencer’ en compleix 18 (i despixela el seu rostre)
2
Es llegeix en minuts
Núria Navarro
Núria Navarro

Periodista

ver +

Julia Janeiro –Juls per als íntims– entra en la majoria d’edat aquest diumenge. És a dir, s’obre la porta al batalló de xafarders assedegats de sang fresca que s’amuntegaven rere l’imperatiu legal. Per esmorteir el salt a l’esfera pública, aquestes últimes setmanes, en què la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario ha vist quintuplicar el seu nombre de seguidors, ha eliminat les fotos de postureig extrem –entre Rosalía i Kardashian, per entendre’ns– que posaven dels nervis el seu pare i ha pogut escoltar en boca de Belén Esteban, la mare de la seva germanastra, Andrea –i enemiga íntima de la seva mare–, dir que no li agradaria que «la [sic] fessin mal», que ve a ser una benedicció mediàtica i un avís a navegants.

Notícies relacionades

En el que no es posa d’acord el seu entorn és sobre com enfocarà el seu futur. Si engrossirà les files del club integrat per Rocío Flores, Gloria Camila Ortega i Alejandra Rubio; si es llançarà al rendible món de la influència –el seu referent és Sofía Suescun–, o si portarà una vida de baix perfil mediàtic, com diu la seva mare a qui la vulgui escoltar. «Tot i que li agrada la moda, té clar que aquest any vol encaminar-se en l’Administració i Direcció d’Empreses», ha dit a ‘La Razón’. Però La Campa ho té pelut, perquè a la nena li agrada més la roba –preferentment cara– que l’anàlisi dels estats financers. El seu estil és l’‘streetwear’, amb apostes per les ‘sneakers’ d’edicions limitades, els bolsos vintage i les joies més discretes de forma que de preu, com aquesta polsereta Bvlgari de 5.700 euros que ha exhibit en diverses fotos.

Fora d’això, se sap poca cosa. Mentre les aventures dels Janeiro han alimentat cròniques socials (i judicials) a dojo, la vida de Juls i del seu germà, Jesús Alejandro, ha tingut un blindatge d’estadista. Tot seguit, un grapat de dades. De petita va alternar el batec camper d’Ambiciones amb la dinàmica de la privadíssima –i trilingüe– Laude El Altillo School de Jerez de la Frontera. ¿‘Rustic posh’ en seria el resultat? Estimava el seu problemàtic avi Humberto, que va morir l’agost passat i menys present als festivals escolars que els iaios materns, José i Remedios. La van enviar a estudiar la secundària a Nova York, tot i que la Covid-19 li amargat el dolç. Està ennoviada amb Brayan Mejía Ávila, murcià de 20 anys que és lateral esquerre del Reial Aranjuez i que el Sant Valentí passat li va regalar «Nutella, globus i un coala» i sembla disposat –i fins i tot il·lusionat– a assumir l’escalada de popularitat.