Marta López i Alexia Rivas: de ‘Merlos Place’ a la Palapa

  • Les protagonistes del culebró del confinament –amb Alfonso Merlos en disputa– s’enfronten a ‘Supervivientes’

Marta López i Alexia Rivas: de ‘Merlos Place’ a la Palapa
2
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Formen el trio del confinament: Alfonso Merlos, la seva parella Marta López i la seva amant, Alexia Rivas, els protagonistes del culebró ‘Merlos Place’, nom amb què va ser batejat aquest escàndol en el qual «l’altra», com anomenarien Rivas al món de la faràndula, es va colar en biquini en una videotrucada, revelant l’engany amorós. Ha passat un any i la història continua amb l’èxit mediàtic, tant, que és un dels plats forts de Supervivientes 2021, ja que les dues dones, ara ex de Merlos, hauran de conviure al tròpic.

Però cap dels dos rostres era un complet desconegut abans de l’escàndol. Alexia, la que té un currículum més prim, és periodista (o, almenys, ho era abans del ‘Merlos Place’). Va passar per 13tv, La Sexta i Socialité, el programa de Mediaset de María Patiño. Després de situar-se en l’ull públic, ha crescut més de 100.000 seguidors a Instagram, cosa que li ha obert noves portes laborals: el món dels ‘influencers’. És a dir, ara viu de publicitat, marques i ‘product placement’, a més de puntuals aparicions en platós.

Per la seva banda, Marta, la llavors nòvia de Merlos, és la que més recorregut té en l’univers Mediaset. El 2001 va ser la primera expulsada de ‘Gran Hermano 2’, després va estar a ‘Crónicas Marcianas’ fins al 2005 i va participar en el primer Gran Hermano Vip, el 2004. Ha continuat rondant per la cadena com a convidada a programes com ‘Ana Rosa’, ‘La Noria’ o els debats de ‘Gran Hermano’, i sempre deixant polèmiques després del seu pas.

Notícies relacionades

Ara, la pregunta que tots es fan és, ¿donarà joc televisiu aquest xoc de reines tropical? Per part de López està clar que sí. No en va, fa dues dècades que juga als realities i sap com generar drama. Un exemple: va anar a increpar les banyes a Merlos al programa ‘Todo es mentira’, de Risto Mejide, acompanyada de Jorge Javier Vázquez i les càmeres de ‘Sálvame’. Or televisiu.

La incògnita és si Alexia, que ha apostat per un perfil més baix, allunyat del món de la faràndula, donarà un bon programa. Té moltes persones defensant que sí, apel·lant a la seva intel·ligència i una suposada falta d’escrúpols, qualitats carn de ‘reality’. Com comentava un fan seu: «Sembla capitana d’animadores de pel·li de diumenge que després mata les seves companyes». ¿Serà el fitxatge sorpresa que conquisti l’edició?