Iris Law: aprenenta de 'top'

La filla de Jude Law i Sadie Frost trepitja fort a la passarel·la. El món de la moda l'ha saludat com a «promesa»

zentauroepp55158291 mas periodico iris law instagram200929181930

zentauroepp55158291 mas periodico iris law instagram200929181930

2
Es llegeix en minuts
Laia Zieger

Ha heretat, i per partida doble, els gens dels seus progenitors. Els físics, però no els vocacionals. La filla dels actors britànics Jude Law i Sadie Frost no ha decidit encaminar la seva trajectòria professional cap al cine sinó cap a les passarel·les i els estudis de fotografia. Potser en aquesta vocació alguna cosa hi tenen a veure altres estrelles del seu cercle familiar com la ‘top’ Kate Moss, que també és la seva padrina, i el seu germà gran, Rafferty Law, que ja porta un lustre recorrent les passarel·les del món sencer. En realitat, més temps. Tots dos van debutar davant les càmeres amb pocs anys de vida, al ser retratats al costat dels seus pares per Steven Klein per a la revista ‘Vogue’ dels Estats Units. 

Criada entre arts i estil, Iris Law (de 19 anys i una certa semblança amb la cantant Miley Cyrus) es va estrenar com a model de pijames per a la col·lecció Violetta Fancies You x Illustrated el 2015, però en els últims anys s’ha convertit en una autèntica estrella del sector de la moda. Tant és així que la bíblia ‘fashion’, ‘Vogue’, ja l’ha consagrat com «la promesa» de la indústria. Fitxada per la prestigiosa agència de models internacional IMG, de la qual també formen part Gisele Bündchen i Gigi i Bella Hadid, entre d’altres, ja ha desfilat per a Miu Miu i protagonitzat campanyes per a Fendi i Burberry.

L’avantatge de la fama

Parteix amb l’avantatge de ser famosa des del bressol, perquè les marques estan interessades en les generacions joves del ‘showbiz’ (com Lily-Rose Depp, filla de Johnny Depp i Vanessa Paradis; Corrine Foxx, filla de Jamie Foxx; o Georgia May Jagger, filla de Mick Jagger). Així que, si bé no compleix al peu de la lletra els cànons estètics de les passarel·les (per exemple, fa 1,62 metres), compta amb l’avantatge de tenir un nom i un seguici de fans en els seus comptes de xarxes, en concret uns 325.000 seguidors, un capital suficient per a les firmes de moda que, al contractar-la, s’asseguren la promoció.

Iris Law, als 12 anys, amb el seu pare i el seu germà Raff, a Londres, el 2012.

Però sembla que la seva passió per la moda (que comparteix amb el seu nòvio, Jyrrel Roberts, també model) transcendeix el mer aparador. El seu currículum inclou la creació d’una col·lecció càpsula de bosses per a la casa de luxe Mulberry, i acaba de començar a estudiar disseny tèxtil.

Notícies relacionades

Si no triomfa com a dissenyadora, a Iris Law sempre li quedarà decantar-se per la seva altra gran passió: la cuina. Un talent que ha posat al servei d’una bona causa quan a la primavera va subhastar 10 receptes de la seva creació per recolzar la NAACP, una associació que vetlla per eliminar la discriminació racial. 

 

Temes:

Moda Jude Law