PARÒDIES TECHNO

Stella Bossi: la festivalera viral

Amb els seus balls histriònics i els seus gags a ritme techno, aquesta DJ berlinesa arrasa a les xarxes

zentauroepp53771753 ana200617164613

zentauroepp53771753 ana200617164613

2
Es llegeix en minuts
Albert Fernández

A la pista és la reina, però quan tanca la disco arriba el seu moment. Una vegada para la música en sales com el Berghain de Berlín, l’alemanya Stella Bossi converteix qualsevol carrer o centre comercial en el seu boig escenari. Lluint un banyador o algun cridaner ‘outfit de festa, sempre rematat per unes ulleres de sol de la seva infinita col·lecció, aquesta DJ la fa grossa a qualsevol lloc que va a base de balls díscols i humor àcid. Les seves bromes s’han fet universals: Stella Bossi aconsegueix milions de ‘viewsa Instagram i una legió de seguidors que riuen al ritme de les seves escenes paròdiques de balls descontextualitzats. És veure-la aparèixer per la pantalla del mòbil i un no sap si riure o ballar. 

Bossi assegura que té un 40% més d’articulacions que qualsevol persona normal. T’ho pots arribar a creure veient el vídeo que la va fer viral i encara comparteix tothom, on es desconjunta eufòrica sobre la sorra del See You Festival, a prop de Friburg.

 

La seva popularitat va començar quan va pujar un primer vídeo on esplaia les seves ganes de festa pels carrers de Berlín després d’una llarga nit. Des d’aleshores, no escatima ocurrències ni cops de maluc en els seus gags de matinada febril, sempre al so de ‘hits’ contagiosos. Tant se val si és en una botiga, un solar, una piscina, o menjant un ‘currywurst’.

Festa amb distància social

Amant de la cultura de club i DJ habitual en sales com Mensch Meier Kaffee Burger, Bossi té sessions programades per a aquest estiu en clubs d’Itàlia i esdeveniments com The Island Festival a Croàcia. Envaïda pel ritme, en les seves excursions al supermercat aquesta noia és capaç de ficar mig cos als congelats i llançar-se a sobre una bossa de gel pujada a un carretó de comprar. Durant la quarantena l’hem vist muntar videocoreografies corals, punxar al seu balcó juntament amb David Hasselhoff, o idear nous formats de festa amb distància social.

 

Notícies relacionades

Això sí, entre tanta conya publica textos afilats sobre el canvi climàtic, les guerres religioses i el final del turbocapitalisme. Recentment, fins i tot ha llançat disparats Trump i Merkel amb els seus espasmes de ball. Com el ritme, la revolució es porta a dins o no es porta.