Deu coses que s'han de saber de Kylie Jenner

La 'influencer' ha sigut fulminada de la llista de multimilionaris marca 'Forbes' per «mentides». Ni a ella ni a la seva fortuna les amoïna

zentauroepp53636619 ana200603173844

zentauroepp53636619 ana200603173844

2
Es llegeix en minuts
Laia Zieger

1 Clan televisiu. És la benjamina de la família reconstituïda més famosa, polèmica i d’èxit del món. Els seus progenitors són Kris i Bruce Jenner, empresària i ex esportista olímpic, respectivament, i la seva germana, la top Kendall Jenner. Per part de mare, suma germanastres mediàtics: Kim, Kourtney, Khloé i Rob Kardashian. 

2 Pare transgènere. Els seus pares es van separar el 2013 i Bruce va iniciar un canvi de gènere. Actualment, es diu Caitlyn Jenner i és una de les figures més visibles del moviment LGTB nord-americana.

3 Ha crescut davant les càmeres. Com la resta de membres del clan Kardashian-Jenner, Kylie es va donar a conèixer en el ‘reality’ familiar ‘Keeping up with the Kardashian’ (des de l’1 de juny a Netflix). Fa més de 17 temporades que retransmet les seves peculiars i excèntriques peripècies.

4 ‘Socialité’ de gamma alta. Criada i consentida a Hollywood, entre els seus BFF (‘best friends forever’) hi ha les models Gigi Hadid i Sofia Richie. També presumeix de la seva amistat amb Rosalía. Fa uns mesos, fins i tot feien broma via xarxes socials sobre un enllaç entre totes dues. L’espanyola va assegurar en un post que la seva amiga li havia demanat matrimoni. «Vaig dir que sí», va escriure. Allà es va quedar el tema.

5 Amor amb un raper. Kylie va sortir amb els rapers Tyga i Travis Scott. Aquest últim és el pare de la seva filla, Stormi, l’embaràs de la qual va portar en secret fins que la nena va complir uns dies de vida. La petita es considera una de les ‘influencers’ més joves del món. 

6 Addicta a la cirurgia estètica. Costa reconèixer la Kylie de fa només un lustre. Llavis, nas, pòmuls, pits i glutis han passat pel bisturí. També és addicta als canvis de ‘look’ capil·lars radicals i no surt sense un maquillatge ‘contouring’.  

7 Desbancada per un ou. Entre els seus èxits més sonats hi ha el d’haver aconseguit que una de les seves publicacions d’Instagram es convertís en la foto amb més m’agrades (18 milions) de la història de la plataforma. Un any més tard, un graciós va proposar el repte de desbancar el rècord amb una simple foto d’un ou. Ho va aconseguir amb 53 milions de ‘likes’.  

8 ‘Instagramer’ lucrativa. Guanya una mitjana d’un milió de dòlars per cada publicació patrocinada en el seu compte d’Instagram, on acumula més de 179 milions de seguidors.

Notícies relacionades

9 Empresària precoç. La benjamina no semblava haver res d’envejar a les seves germanes. El 2018 va aparèixer en la llista de ‘Forbes’ com «la multimilionària feta a si mateixa més jove del món». Va ocupar el lloc després d’haver assegurat haver aconseguit milions amb el seu imperi cosmètic: Kylie Cosmetics. Es va convertir en la multimilionària més jove de la història, fins i tot per davant del fundador de Facebook, Mark Zuckerberg. 

10 Mentides i falsificacions. Fa uns dies, ‘Forbes’ va compartir un article titulat ‘Dintre de la xarxa de mentides de Kylie Jenner’, en el qual assegura que «va inflar la mida i l’èxit del seu negoci durant anys i que va fer declaracions d’impostos que probablement van ser falsificades». L’han eliminat de la seva llista. Ella ha tret importància a l’assumpte contestant via Twitter un escarit i irònic: «Puc enumerar una llista de 100 coses més importants ara mateix que fixar-se en quants diners puc tenir». 

Temes:

Famosos