El meu veí paparazzi: així es 'roben' fotos durant el confinament

Jaime Lorente s'afegeix als famosos que denuncien assetjament en balcons i supermercats

zentauroepp53132679 instagram de jaime lorente200416205723

zentauroepp53132679 instagram de jaime lorente200416205723 / Edicion Fotografia

2
Es llegeix en minuts
LAIA ZIEGER

Com ‘La finestra indiscreta’, però portada a aquesta estranya confluència que conformen Instagram i el Covid-19. La trama hitchcockiana de la setmana té en el seu repartiment a) dos dels actors de moda –Jaime Lorente (a dalt, en una foto seva d’Instagram) que està aprofitant la quarantena per fer exercici i lluir abdominals a les xarxes, i la seva parella, la també estrella mil·lennista María Pedraza– i b) una veïna de l’edifici del davant que ha aprofitat les vistes a casa de la parella –una oportuna tribuna sobre la felicitat aliena– per fer-los unes fotos i vendre-les a la premsa.

L’actor de ‘La casa de papel’ denuncia que una veïna li ha fet fotos per vendre-les a la premsa

L’actor, que ha compartit repartiment amb Pedraza a ‘La casa de papel’ i ‘Élite’, es va prendre la seva venjança penjant una foto del balcó de la veïna espia amb el següent missatge: «Aquesta és la caritat que neix en moments difícils. Aquí viu una veïna generosa que es dedica a fer-me fotos a casa meva i enviar-les a les revistes del cor». S’haurà de veure si l’avís calma l’ullal paparazzi de la veïna, que, si Lorente la denuncia formalment, podria ser jutjada, ja que fer fotografies de persones quan es troben en propietats privades és il·legal. 

L’actor, no obstant, no és l’únic que aquests dies ha denunciat la intromissió de fotògrafs –siguin professionals o amateurs– en la seva quotidianitat. La ‘influencer’ Paula Echevarría també ha utilitzat les seves xarxes per donar fe de com uns paparazzis li anaven trepitjant els talons fins al supermercat. «Em pregunto si el confinament és només per a alguns o per a tothom. Perquè jo crec que xafardejar la vida dels altres no és de primera necessitat», compartia, amb segones intencions, la prescriptora.  

‘Robats’ en l’aplaudiment de les vuit

També alguns fotògrafs estan aprofitant l’aplaudiment diari de les vuit de la tarda als sanitaris per capturar imatges dels famosos als seus balcons i, de passada, aixecar polèmiques. Així, han aparegut imatges de la famosa-perquè-sí Antonia dell’Atte, de l’actor Imanol Arias, dels cantants Joaquín Sabina i Chenoa (ella va denunciar que una reportera es posava davant el seu balcó per comprovar si se sumava a l’aplaudiment) i de Mar Torras, coneguda per ser la nòvia de Froilán, nebot del rei Felip.

L’alfombra vermella són ara els balcons, el súper i el camí del contenidor de les escombraries

De fet, això fins i tot ha donat peu al naixement d’una xafarderia: mentre Torras està tancada al seu domicili madrileny, la infanta Elena, caçada passejant el gos pels voltants de la seva residència (una altra útil manera de trobar-se famosos), assegurava que els seus fills no estan confinats a la capital espanyola. A través de les xarxes d’ells, s’ha sabut que es troben passant aquests dies en una finca d’Andalusia amb la seva colla d’amics. 

Notícies relacionades

És clar que, a falta de saraus i per pura supervivència del gremi, sembla que la nova alfombra vermella és el súper, el passeig del gos o el camí del contenidor de les escombraries