'Celebrities' confinades: #queda't a la mansió

zentauroepp52970411 mas periodico famosos confinados en casa kylie jenner instag200401165848

zentauroepp52970411 mas periodico famosos confinados en casa kylie jenner instag200401165848
zentauroepp52970411 mas periodico famosos confinados en casa kylie jenner instag200401165036

/

3
Es llegeix en minuts
Laia Zieger

Sempre a la seva, Instagram ha redoblat aquests dies la seva congènita aposta per la bogeria ‘premium’. Mentre milions d’usuaris confinats amb prou feines poden prendre la fresca al balcó –si és que en tenen–, els membres de l’‘star-system’ de la xarxa, segurament avorrits per no poder sortir a fer un volt pel món amb el seu jet privat, han obert les portes de casa seva. Així, han actualitzat els seus perfils amb fotos d’unes mansions des de les quals preguen a qui els vulgui escoltar que, sisplau, facin el favor de quedar-se a casa. Com ells, exemplars ciutadans i, d’acord amb les imatges, també capitans mundials en empremta ecològica i desconnexió social.

Schwarzenegger, fumant-se un puro al jacuzzi.

Un dels més complaguts en el seu confinament és Arnold Schwarzenegger. Actor i polític, el seu és un món en una altra dimensió, en el qual mai deixa anar un enorme puro, ja sigui quan dona lliçons de moral des del seu jacuzzi o quan practica bicicleta de muntanya al llarg i ample de les seves hectàrees de terreny, juga amb els seus gossos envoltat d’estàtues en el seu honor o comparteix imatges dels seus dos ponis, que passegen (àmpliament) pel seu saló. 

«Mantingues una actitud positiva»

Amb tant ‘bling bling’, l’actor gairebé ha eclipsat les ostentacions de les reines del gremi, les germanes Kardashian. Tot i que el cert és que tampoc han quedat curtes a l’hora de confirmar que, per a elles, no hi ha vida plena ni confinament feliç sense cellers privats, segones residències en paratges idíl·lics, cine a casa i vestidors més grans que un magatzem de Zara

Ellen DeGeneres, confinada amb jardí tropical, piscina quilomètrica i vistes al Pacífic.

Amb la presentadora Ellen DeGeneres també ens n’hem fet una idea, en ‘streaming’, del que és viure a cos de multimilionària. De la seva enorme mansió ha deixat veure el seu descomunal gimnàs, una piscina quilomètrica amb el Pacífic de fons i una cuina en què cabrien dues vivendes familiars estàndards. Amb tant d’espai, no hi ha dubte que la convivència amb la seva dona, l’actriu Portia de Rossi, deu ser bastant relaxada, pel que queda clar que tampoc deu resultar-li gaire difícil mantenir l’«actitud positiva» que predica des de dalt de la seva bicicleta estàtica

Kourtney Kardashian, a la seva finca.

Es pot dir que la llista de famosos nord-americans que, des de les xarxes socials, rivalitzen en mansions és interminable. En els pròxims dies, a més, segurament altres veïns il·lustres de Hollywood continuaran engrandint els confins d’aquesta fabulosa prova de càrrec de la desigualtat, la sostenibilitat i la falta d’autoconsciència. I tot i que de moment la cursa en estupideses ‘grand class’ està disputada, una de les favorites al podi és Jennifer López, qui dies enrere compartia un vídeo al seu jardí amb una piscina de la mida d’un camp de futbol en què es compadia que la vida és molt dura quan no pots «anar al restaurant».

Gwyneth Paltrow, parapetada rere una mascareta de 400 euros.

El bronzejat de Ronaldo

A Europa, els que més han fet gala de com es gasten els sous descomunals han sigut els jugadors de futbol. Per exemple, de Cristiano Ronaldo –a qui l’estat d’alarma el va agafar per sorpresa a Madeira, quan visitava la seva mare, Dolores Aveiro, que es recuperava d’un ictus– hem tingut l’oportunitat de descobrir la seva impressionant casa a l’illa portuguesa. Tant ell com la seva parella, Georgina, han mostrat unes vistes privilegiades i s’han compromès davant d’Instagram i la seva tropa de coaches que aprofitaran aquestes setmanes de tancament per mantenir els cossos esculturals i bronzejats, bé amb sessions intensives al gimnàs i spa privats, o bé descansant a la vora de la seva piscina.

Ronaldo i els seus fills, patint el confinament.

Notícies relacionades

El madridista Sergio Ramos i la seva dona, Pilar Rubio, també tenen tendència a compartir la seva luxosa rutina, que transcorre entre un gimnàs ultraequipat i una sala de jocs més gran que qualsevol escola bressol pública. Una quarantena que per a la majoria de la població serien unes vacances passades de luxes i voltes.