SEMBLANCES RAONABLES

Les dobles de Meghan Markle

Des que va anunciar el seu compromís amb el príncep Enric, el 2017, les 'còpies' de la duquessa de Sussex es multipliquen

zentauroepp51751851 meghan markle200115135634

zentauroepp51751851 meghan markle200115135634

4
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Algunes s’assemblen a ella com dues gotes d’aigua. N’hi ha que s’esforcen fins i tot a accentuar aquesta notable similitud amb una Meghan Markle tan en boca de molts després que ella i el seu marit hagin anunciat aquesta setmana que s’aparten de la casa reial britànica. Te les presentem:

CRISTINA SAAVEDRA

Un calc ‘made in spain’. A la presentadora de l’informatiu nocturn de La Sexta, la seva semblança amb la duquessa de Sussex no li ha impedit ser crítica amb ella i amb la casa reial britànica. Fa un temps, va tuitejar: «Meghan Markle es defineix com a feminista a la web de la casa reial britànica, la mateixa que li prohibeix pintar-se les ungles de colors i posar-se faldilla curta». Les monarquies europees, i el món rosa en general, els coneix bé gràcies al programa ‘Ahora’, que va presentar a la Televisió de Galícia. Cristina, que va fer un ‘cameo’ a ‘La casa de papel’ interpretant-se a si mateixa, és la responsable a Costa d’Ivori de l’oenagé Global Humanitaria. 

MARÍA ZABAY

És la nostra següent candidata espanyola a doble de Meghan. La vam conèixer en la seva faceta de periodista a Intereconomía TV quan la va fitxar el llavors ministre José Manuel Soria. Aquesta aragonesa assegura a la seva pàgina web que és «escriptora, guionista, conferenciant, directora i presentadora de programes de televisió i actriu». María ha sigut directora de Comunicació i Premsa del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, i assessora de diferents empreses i directius. Prèviament es va llicenciar en Dret per la Universitat de Saragossa, tot i que mai va arribar a decantar-se per aquesta faceta professional, més enlluernada per les càmeres i els focus, que s’han encarregat de destacar la seva semblança amb Meghan Markle.

BEGOÑA VILLACÍS

Afirmar que la vicealcaldessa de Madrid i portaveu del grup municipal de Ciutadans s’assembla a Meghan Markle seria quedar curta. L’advocada i política podria perfectíssimament suplir la dona del príncep Enric sense que gairebé es poguessin apreciar les diferències entre totes dues. Aquesta increïble semblança física li encanta a la política i ella mateixa s’ha encarregat de promocionar-lo a les xarxes amb etiquetes tipus #SeparadasAlNacer o #BegoñaVillaSuits, en clara referència a la sèrie en la qual l’actriu treballava fins a comprometre’s amb el príncep. Per no parlar de la descarada imitació de l’estil de la duquessa de Sussex, de la qual ha plagiat, literalment, el seu ‘look’ en diverses ocasions, com la gavardina creuada que Meghan Markle va triar per posar després de donar a llum el seu fill, Archie, el maig passat, i que ella va lluir en jornada electoral. 

ERICA LAUREN

És una de les models ‘curvy’ més cotitzades del moment i, si no es té en compte que les seves mesures estan allunyades de les de Meghan Markle (1,81 metres, 117-99-142 cm i un 44 de peu), salta a la vista que Lauren té un rostre de cutis moreno i faccions semblants a la de la dona del príncep. «Meghan em sembla impressionant, així que m’afalaga que em comparin. No puc negar que existeixen similituds. Una vegada vaig veure una foto seva quan era jove i em vaig sorprendre perquè jo també em veia així a aquesta edat. Des que vaig començar a ser model em deien que em semblava a la noia de ‘Suits’ i vaig haver de buscar-la a internet per saber qui era», explicava en una entrevista per a la revista ‘This is Insider’ aquesta llicenciada en Música per l’USC Thornton School of Musics i llicenciada en Administració d’Empreses que, a més de dedicar-se a la moda, ha dut a terme projectes d’inclusió social.

OLIVIA MARSDEN

Notícies relacionades

La seva vida com a recepcionista a Londres transcorria en l’anonimat per a aquesta jove de 23 anys que el 2011 va descobrir la seva gran semblança física amb la protagonista d’una de les seves sèries preferides. Però el que llavors no va ser més que una divertida curiositat, va canviar de rumb fa un parell d’anys, amb l’anunci del compromís de Meghan Markle amb Enric. «Vaig veure que teníem els mateixos cabells castanys, la mateixa pell de color ambre, els mateixos ulls marrons», va confessar a ‘The Sun’. Llavors, encoratjada pels constants comentaris sobre la seva similitud, va començar a explotar aquesta semblança. Va copiar l’estil, el pentinat, el maquillatge, ¡fins i tot es va quedar embarassada poc després que Meghan! I es va posar en mans d’una agència de representació, que la va convertir en la doble oficial de la duquessa de Sussex. Requerida per a múltiples esdeveniments, avui cobra més de 1.000 euros per cada una de les seves aparicions.  

Fins i tot l’actor mexicà Gael García Bernal s’ha atrevit a fer broma amb la seva semblança amb la duquessa. Seu és aquest tuit, en el qual compara el seu personatge en ‘La mala educación’ de Pedro Almodóvar amb la duquessa, anomenant-la ‘germana’.