El galliner 'pantojil'

zentauroepp50079234 mas periodico combo pantoja190927161942

zentauroepp50079234 mas periodico combo pantoja190927161942

4
Es llegeix en minuts
Ramón de España
Ramón de España

Periodista

ver +

Si els americans disposen de l’univers Marvel per al seu entreteniment, nosaltres tenim la família Pantoja, font inesgotable de diversió per als addictes a Tele 5, empresa que té la matriarca en nòmina i a la resta a la seva disposició cada vegada que algun d’ells va rígid de pasta i necessita uns euros per arribar a fi de mes. 

Som davant d’un galliner permanentment esvalotat. En aquests moments, Isa P està rebotada amb la seva mare adoptiva perquè no va aparèixer per la presentació del seu ‘hit’ inqüestionable ‘Ahora estoy mejor’. El seu germà Kiko –abans Paquirrín, en art DJ Kiko– també està enfadat amb ella, intuïm que atiat per la seva dona, Irene Rosales, que no suporta la seva cunyada.

 

 

Isabel Pantoja, per la seva part, porta un emprenyament de mil dimonis amb la seva filla adoptiva per la manera en què es va comportar en l’última edició de ‘GH Vip’ i pels nòvios que es gasta la nena: a l’actual, un tal Asraf Beno, que surt molt per la tele i sempre plorant, no el pot veure ni en pintura, i diuen els pantojòlegs que la diva no va acudir a la presentació del disc d’Isa per no topar amb ell.

«Ningú ha obligat la benjamina del clan a afegir-se al sarau. S’hauria pogut inscriure a la universitat»

Com que érem pocs, va parir l’àvia. O, en aquest cas, la cosina: Anabel Pantoja –que no compleix cap missió social coneguda des que va tancar ‘Interviú’ i vam deixar de veure-la en pilotes– s’ha afegit a l’enrenou, tot i que no se sap gaire bé de part de qui està o si la seva solidaritat depèn del que li paguin en televisió per posar la família a caure d’un burro.

I com que mai va malament una opinió aliena al nucli domèstic, allà ha sortit Jorge Javier Vázquez per acusar Isa de ser una nena mimada que ja no fa plorar ningú amb el conte de la pobra cria adoptada que no s’estima com a algú que és carn de la carn i sang de la sang de la Pantoja (per cert, JJ va patir fa unes nits un atac de lucidesa imprevist i va dir que, si a Espanya hi hagués cultura, no podria fer un programa com Sálvame Deluxe: ningú li va portar la contrària ni va amartellar la pistola com Millán Astray).

Com de costum, el membre més digne del clan Pantoja està sent Kiko Rivera. L’home només acudeix als platós quan necessita diners. La resta del temps el dedica a la seva hilarant carrera musical: jo crec que li aniria de primera un duet amb Pitbull, però em temo que el cubà de Miami no està per la feina. Soc conscient que tothom el considera un tarambana i un gandul de set soles, però jo sento certa debilitat per ell. 

Que es queixi com vulgui la seva germanastra de la seva infància com a filla adoptiva, però la del pobre Kiko és tremenda: va perdre el seu pare, el torero , en la més curta edat, i després, el més semblant que va trobar en el seu entorn d’una presència masculina va ser Encarna Sánchez. Després va aparèixer María del Monte, tonadillera de consum estrictament andalús, que diuen que és molt bona gent, però no sé què pensaria Paquirrín d’aquesta amiga de mama que semblava la cosina de Falete.

Després de sobreviure a Encarna i a María del Monte, el nostre sagal va topar amb Cachuli, aquell alcalde de Marbella que es lligava els pantalons a l’altura de les aixelles i que Kiko mai va visitar a la presó argumentant que la garjola li donava molt mal rotllo.

Que una infància així hagi produït l’estrella més gran de ‘realities’ de la televisió espanyola és pràcticament un miracle. Sí, ja sé que sempre abandona abans de temps perquè li dona una insolació o pateix un atac de gota, però el noi s’esforça, tot i que només sigui per abandonar uns instants el sofà i acostar-se a la nevera a buscar alguna cosa de menjar.

‘The next generation’

Quant a la seva germanastra, ningú l’obligava a afegir-se al sarau i es podria haver matriculat a la universitat. Tot i que també és veritat que resulta més divertit viure com si cada dia fos la nit de Cap d’any, lligar-se amb mossos a granel, fer com que canta i balla i tocar-se la nespra a dues mans.

Notícies relacionades

S’ha de reconèixer, això sí, que ara és l’element principal de l’espectacle multimèdia Pantoja: ‘the next generation’, mentre que la seva cosina, la pobra Anabel, només pot somiar amb la resurrecció d’‘Interviu’ i la trucada de Tele 5 quan no hi ha cap altre membre del clan amb ganes d’afluixar.