REAL 'IT-GIRL'

Victoria Federica, una addicta a les arracades XXL

La neboda gran del Rei es deleix per aquests accessoris, especialment els extremats i llargs

zentauroepp49786828 victoria federica de marichalar arriving at the amina and lu190910183808

zentauroepp49786828 victoria federica de marichalar arriving at the amina and lu190910183808 / GAA

3
Es llegeix en minuts
Laia Zieger

A Victoria Federica, la filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, l’hem vist sovint a la premsa rosa des que va celebrar la majoria d’edat i els mitjans del cor s’han entossudit a etiquetar-la com una ‘it-girl-made-in-Spain’ o, dit d’una altra forma, un referent d’estil. 

A la Reial Mestrança, amb arracades de color taronja cridaner. / EFE (JULIO MUÑOZ)

Acaba de fer 19 primaveres (el passat dia 9) i, en aquest últim any, no ha passat ni un dia sense que examinessin el seu ‘look’ amb lupa. Que si un dia porta un vestit de gala ultrasofisticat, un altre dia llueix vestit d’‘animal print’, mantellina, faldilla ‘hippy’, sandàlies amb plataforma, sabates Converse, ‘jeans’ acampanats, quimono.... Variacions estilístiques entre les quals només sembla que hi hagi una constant en la germana de Froilán : la seva predilecció pels accessoris, als quals atorga un gran protagonisme, especialment a les arracades. Les prefereix vistoses i de mida XXL, seguint els dictàmens actuals de les passarel·les de moda internacionals. 

Al sopar al Museu de Carruatges de Sevilla, el 3 de maig, va lluir unes arracades d’inspiració floral. / EFE (PEPO HERRERA)

Addicta als models d’inspiració vegetal, els últims mesos, per exemple, l’hem vist amb arracades en forma de fulla per assistir a un correguda a Las Ventas, o amb una peça en forma de cascada de rosa de color taronja llampant per lluir figura a La Reial Mestrança. 

Llarguíssimes

Però també s’ha decantat per arracades de grans baules, de la firma Mango, quan va assistir a un esdeveniment de San Isidro amb la seva mare, amb peces orientals o en format llàgrimes, llarguíssims, a les cites amb qui es diu que és el seu nòvio, el torero Gonzalo Caballero. 

A la Fira d’Abril, Vic va portar, a més d’unes arracades llarguíssimes, un turbant molt afavoridor. / EFE (RAÚL CARO)

Fa pocs dies, Vic, com l’anomenen els més propers, va confirmar la seva aposta per les maxiarracades quan va assistir al superexclusiu aniversari dels bessons Luis i Amina Martínez d’Irujo reciclant vestit vermell firmat Vicky Martín Berrocal que va passejar a la Fira d’Abril però que, aquest cop, va combinar amb un model de perles trenades bicolor de Casilda Finat (una de les seves marques de bijuteria preferides, per cert), que li donava un aire més despreocupat al seu ‘outfit’. 

Transgressió

S’ha atrevit fins i tot a posar-se unes transgressores arracades ‘ear cuff’, que recorren el cartílag lateral de les orelles, més habituals en les dives del món de l’espectacle (vegeu Beyoncé i Alicia Keys) que entre les ‘royals’. 

Després de visitar el rei Joan Carles a l’hospital, al costat de la seva mare, el seu germà i la seva àvia, amb unes altres arracades en forma de fulla. / EFE (FERNANDO VILLAR)

En qüestions d’imatge, res sembla frenar Vic. Una actitud que contrasta amb les apostes de vestuari gairebé infantil de les seves cosines Leonor i Sofia, amb les quals es porten cinc i set anys de diferència, respectivament.

Notícies relacionades

Els experts en moda consideren que gràcies a aquests accessoris tan grans, aconsegueix aportar aires ‘boho’ als seu vestuari, ja siguin de firma ‘low cost’ o d’exclusius dissenyadors de luxe que tant agraden al seu pare. I és que la neta dels reis emèrits és experta, gràcies al seu poder adquisitiu, a barrejar peces pròpies del ‘pijisme’ d’elit (bolso 2.55 de Chanel i sabates de Manolo Blahnik incloses) amb articles de moda més assequibles, atrevint-se fins i tot amb estilismes que li donen un aire ‘grunge’ (per exemple, pantalons trencats i vambes extremadament –i intencionadament– gastades) que no sembla que agradin a la seva mare, que recentment les càmeres la van enganxar reprenent Vic en públic perquè se li veia el tirant del sostenidor.