Mary Jo Campbell: obrin pas a l'àvia Kardashian

zentauroepp48902344 mas periodico mary jo campbell instagram190705131255

zentauroepp48902344 mas periodico mary jo campbell instagram190705131255

3
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Històricament les àvies s’han guanyat la fama de malcriar els nets i consentir-los, com diu el tòpic, tot el que els demanen. I, és clar, la de les Kardashian no podia ser menys. De manera que si Kim, sempre disposada a monetaritzar l’aire que respira, li prega a la seva avia octogenària que es presti a un experiment per promocionar els seus productes de bellesa, KKW Beauty, ¿com s’hi podia negar?

A la recerca de nous mercats, la 'celebrity' va fitxar la seva àvia per promocionar entre els seus 142 milions de seguidors a Instagram (sí, sí, 142 milions de potencials clients de la seva marca) un maquillatge que ajuda a cobrir les venes dilatades de les mans i els braços. “Amaga venes i blaus”, resa l’eslògan promocional del producte, que ella mateixa va utilitzar al presentar KKW Beauty com a remei per dissimular la seva psoriasi.

Mary Jo Campbell protagonitza un anunci d’un producte per a les mans de la seva neta, Kim Kardashian.

Segon ‘cameo’

Amb gairebé 85 anys (els fa el 25 de juny), la mare de Kris Jenner ja és la segona vegada que dona un cop de mà a Kim amb les seves idees. Fa un any va convèncer la seva mare i la seva àvia perquè posessin juntes per a una sessió tenyides de ros platí. Era la primera vegada a la seva vida que Mary Jo renunciava a la seva mitja cabellera castanya. Després els va agrair el gest a Instagram assenyalant que eren “les millors models”.

La discreta Mary Jo és coneguda per les seves aparicions al ‘reality show’ de la família, ‘Keeping up with the Kardashians’, i sobre ella Kim assegura: “És el meu ídol, la persona més forta que conec, el seu telèfon és l’únic que em sé de memòria”. Però més sentit encara és l’homenatge que li va brindar una altra neta (Mary Jo té sis nets i cinc besnets), Kylie Jenner, que fa tres anys es va tatuar al braç el seu nom, manuscrit pel seu avi, i amb tinta vermella.

Primer casament, als 18

Mary Jo es va casar per primera vegada amb 18 anys. Una mica per inèrcia, després que el noi amb qui sortia des de feia quatre anys li regalés un anell de compromís a l’acabar la secundària. El matrimoni, no obstant, va durar només un parell de mesos.

El seu segon marit va ser el pare de Kris, Robert True Houghton, del qual es va divorciar quan la mare de Kim tenia 7 anys. Amb ell també va tenir la seva altra filla, KarenRobert va morir en un accident de trànsit el 1975, quan anava cap a Mèxic per casar-se amb la seva nòvia de llavors.

Dues morts al volant

Notícies relacionades

Amb el seu tercer marit, l’empresari Harry Shanon, va viure 40 anys, fins que aquest també va perdre la vida el 2003 en un accident al volant. Després de la seva mort, Mary Jo va continuar amb el negoci que havien aixecat junts, Shannon & Co Children’s Boutique, situat a La Jolla (Califòrnia).

Només en un parell de detalls, Mary Jo no sembla del clan Kardashian. En primer lloc, per la seva tímida exhibició a les xarxes socials: té un perfil a Instagram, però només 313 seguidors i amb prou feines ha penjat 21 fotos en dos anys. Totes estan dedicades a la seva família (afectuoses imatges amb els seus besnets), seguint la frase que la defineix: “Mare i àvia orgullosa”. Tot i que la nota definitivament dissonant amb la seva particular família és que assegura i reassegura que mai ha passat per la sala d’operacions per sotmetre’s a un retoc estètic. En aquesta família, tota una provocació.