Kiko el Matador

El fill de la Pantoja té un gens menyspreable historial de sexe recreatiu

zentauroepp46037654 gente  kiko rivera instagram190123165944

zentauroepp46037654 gente kiko rivera instagram190123165944

3
Es llegeix en minuts
Núria Navarro

Kiko Rivera no té objeccions en admetre que la seva vida sexoafectiva va tenir sobrecàrrega a la xarxa. Jessica Bueno, la mare del seu fill Francisco, encapçala amb honors una llista de relacions amb senyoretes que, en menor o major mesura, van acaparar focus mediàtic per als seus propis interessos. Aquí va una llista incompleta de 12. 

Jessica Bueno. / instagram

Jessica Bueno

És la mare del seu primogènit, Francisco (2012). Es van conèixer a l’edició del 2011 de ‘Supervivientes’, van tenir el nadó, van trencar després d’un any i mig i van lluitar per la custòdia en jutjats i platós. Viu a Anglaterra amb Jota Peleteiro, jugador del Birmingham City F. C., i es porta a les mil meravelles amb Paquirrín.

Tamara García. / Arxiu

Tamara García

Es diu que és la primera novieta de Kiko (2007). Es va quedar embarassada, va avortar i, aprofitant el ressò de la relació, va protagonitzar una portada d’‘Interviú’. Avui confessa que va compartir addicció amb el DJ i que es va polir 150.000 euros en drogues.

Tamara Gorro. / Arxiu

Tamara Gorro

La ‘stripper’ també pertany a la collita del 2007. Van continuar sent amics, es va casar amb Ezequiel Garay, jugador del València, i la van convidar al casament dels Rivera-Rosales.

Techi Cabrera. / Arxiu

Teresa Cabrera, ‘Techi’

L’exballarina, que després es va casar amb Alberto Isla, l’‘ex’ de Chabelita Pantoja, assegura que va ser la primera en advertir la mare de Kiko de la seva addicció. Avui és auxiliar d’una clínica dental.

Lorena de Souza. / Arxiu

Lorena de Souza

La canària d’origen brasiler el va conèixer per Twitter i va explicar com van compartir alguna cosa més que menjar xinès abans que ell entrés a ‘GH VIP’. Dona de talla canviant, va acabar en braços del compositor i productor de dos dels èxits de Kiko i es va llançar a cantar grans temes com ‘No te enamores’.

Yola Berrocal. / Arxiu

Yola Berrocal

Tractant-se de la sense igual Yola, ens hem de fiar –ui– de la seva paraula. Assegura que hi va haver alguna cosa, però no hi ha documentació que acrediti una relació com déu mana.

María Lapiedra. / Arxiu

María Lapiedra

L’estrella del cine per a adults, amiga íntima de Mark Hamilton i de Joan Laporta, i avui enredada amb el paparazzi Gustavo González, va tenir un afer amb el DJ.

Gabi Sánchez. / Arxiu

Gabi Sánchez

Tronista polèmica, va assegurar en un ‘polideluxe’ del 2013 que no va ser “nòvia” de Kiko, però sí que va tenir diversos “‘colchonazos’”, tot i que va remarcar que havia estat amb ell per interès.

Tamara Ramos. / instagram

Triana Ramos

La sevillana va reconèixer que l’havia utilitzat per fer-se famosa. I sí, va ser el seu passaport per ser tronista de ‘Mujeres y hombres’. Després de tenir un nadó amb l’altre, va d’‘it mom’.

Carmen González. / Arxiu

Carmen González

Va conèixer la cambrera a la discoteca Ku, on ell desplegava els seus sons. Un dia li va demanar que li busqués “una amiga” i ella es va oferir a si mateixa. Hi va haver ‘matarile’ i la va bloquejar.

Noelia Cortés. / interviú

Noelia Cortés

Notícies relacionades

Noelia va aprofitar la fugaç fama de la seva relació amb Paquirrín el 2007 per mostrar la seva orografia a la tapa d’‘Interviú’. Jura que el va deixar perquè el va pescar amb una altra.

Carolina Fernández. / interviú

Carolina Fernández

La brasilera, també portada d’‘Interviú’, ha sigut una de les que més ha parlat. Va explicat a la revista que a Kiko “li encantava que li donés copets al cul”, que feia l’amor “amb els mitjons posats” i que, quan eren a Cantora, li demanava que no fes soroll, no fos cas que es despertés “la Jefa”. 

Temes:

Kiko Rivera