Sophia Hutchins, la nòvia trans de Caitlyn Jenner

Fins a la universitat va anar Scott i té 48 anys menys que el pare de Kendall i Kylie Jenner

zentauroepp43328504 mas periodico caitlyn jenner y sophia hutchins180517114204

zentauroepp43328504 mas periodico caitlyn jenner y sophia hutchins180517114204

3
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Els rumors sobre la seva nova parella van saltar el febrer passat, però en aquell moment el seu representant va sortir al pas desmentint el que era ja més que una evidència: Caitlyn Jenner (68 anys), el pare de les germanes de les polèmiques Kardashian, podria estar sortint amb una jove model transsexual de 21 anys, amb qui en realitat ja se la veia des de feia diversos mesos.

Caitlyn (Bruce fins a l’any 2015) va fer el pas de canviar de sexe "farta d’amagar el meu penis. Soc lliure", va dir en aquell moment, quan també va assegurar que no es veia compartint la seva vida amb una dona, després d’haver tingut ja tres dones. L’última d’elles era Kris, amb qui va estar casada del 1991 al 2014 i amb qui va ser pare de Kendall i Kylie, germanastres al seu torn de Kim, Kourtney i Khloe Kardashian.

Un exemple a seguir

Clar que això ho va dir abans de conèixer Sophia Hutchins (en el passat, Scott), una jove per a qui Caitlyn va ser determinant a l’hora de prendre també la decisió de canviar de sexe, encoratjada per la seva valentia, segons va confessar recentment en una entrevista.

Estudiant de Finances a la Universitat de Pepperdine, a Califòrnia, carrera que compagina amb la seva feina davant de les càmeres, Sophia ha estat fotografiada en diverses ocasions en l’últim mig any al costat de Caitlyn, avivant durant mesos els rumors sobre qui podria ser la primera parella del singular patriarca del clan de les Kardashian després del seu canvi de vida.

Orgull a Instagram

La confirmació d’aquest romanç l’ha concedit la mateixa Sophia en el seu Instagram (on per cert només hi ha 155 fotos, i de les quals el 95% són selfies), la qual ha penjat aquesta mateixa setmana una foto de totes dues amb el següent peu de foto: "Molt orgullosa de tu, Caitlyn Jenner, pel teu discurs davant del Parlament la setmana passada a Londres. Honrada de ser part d’aquest procés". Res a afegir.

Deixar de ser un home va ser òbviament una decisió molt difícil per a Caitlyn (no va fer realitat el canvi de sexe fins haver complert els 64 anys), que li ha costat una dura lluita fins a aconseguir l’acceptació de la seva família, que li va girar l’esquena després de la publicació del llibre 'Los secretos de mi vida'.

Airejar assumptes familiars li va suposar el distanciament de les seves filles, la qual cosa la va sumir en una profunda depressió de la qual ha tardat mesos a sortir-ne. I és que, entre altres interioritats familiars, acusava la seva exdona, Kris Jenner, d’haver-la "pressionat perquè no sortís de l’armari".

Finalment, el juny del 2015, la nova Caitlyn Jenner posava orgullosa a la portada de 'Vanity Fair' amb el seu físic acabat d’estrenar. D’allà va saltar al seu propi 'reality' a la televisió i va firmar contractes com a imatge d’una marca de cosmètics. Catapultada a la fama (més enllà de la que li havia proporcionat ser el peculiar pare reconvertit en dona de la singular família Kardashian) va encapçalar la batalla per la igualtat de drets del col·lectiu LGTBI i es va convertir en un dels personatges més influents d’internet, segons va publicar la revista 'Forbes'.

Casament a Malibú

L’exatleta olímpica va necessitar posar amb tota la seva prole davant de les càmeres per apaivagar les veus que s’escampaven els rumors de seriosa crisi en el si familiar. Encara que per una vegada no eren només paraules, sinó que la decisió de Caitlyn havia deixat descomposta la seva 'ex' i les seves filles, incapaces d’assumir una nova realitat per a la qual no tothom està preparat.

¿Acudiran tots al casament que podria celebrar-se molt aviat a Malibú?

Notícies relacionades