Paola Paulin: jo et declaro 'belieber' en cap

El pastor de Justin Bieber dona l'aprovació a l'idil·li del cantant amb l'actriu mexicana

zentauroepp40489868 mas periodico paola paulin171013181738

zentauroepp40489868 mas periodico paola paulin171013181738

1
Es llegeix en minuts

Si un té a penes 23 anys com és el cas de Justin Bierber i s’ha passat des dels 15 aguantant com ha pogut les sacsejades d’aquest toro mecànic que és la fama i la indústria discogràfica, pot acabar esnifant les cendres del seu pare, com Keith Richards, o saludant al sol en pijama i fent tai-txi, com Lou Reed.

'Rehab' espiritual 

Notícies relacionades

Sembla que, després de deixar de banda les gresques amb codeïna i la gira 'Purpose' del juliol passat, Bieber ha optat per la via Reed i porta a terme una 'rehab' espiritual amb seu social a la Congregació Pentecostal de Hillsong. Allà monitoritza la seva posada a punt el rector Carl Lentz, un petit mestre espiritual amb serrell i ulleres 'hipster' que s’ha convertit en «el mentor i millor amic del cantant i que fins i tot ha supervisat la seva primera trobada amb l’actriu Paola Paulin, de 26 anys, datada el passat 27 de setembre. ¿S’imaginen tenir una primera cita en una sagristia? Doncs fins a l’església de Beverly Hills –que, tot s’ha de dir, sembla més la zona vip del festival de Coachella que una parròquia de barri– va escalar aquesta actriu nascuda a Mèxic i criada a Medellín a qui, en la seva vida abans de Bieber, amb prou feines se l’havia vist en alguna desfilada de Milà i en dos capítols de la sèrie de HBO 'Ballers'. 

Graduada en negocis 

Sembla que la noia, que es va graduar en Negocis Internacionals a la Universitat Pontifícia Bolivariana i que ha treballat a Miami en l’agència colombiana que promou el comerç exterior, va rebre el vistiplau del religiós. De fet, la parella es va tornar a veure la setmana següent, de nou en aquesta congregació tan 'in' que també atrau altres referents espirituals com les germanes Jenner, i en la qual el cantant s’esforça perquè «l’amargura, la gelosia i la por» deixin de portar, diu, el volant de la seva vida.