Parafrasejant Estanislao Figueras

Un diputat andalús de Cs: «Estic fins als collons de tots nosaltres»

El parlamentari de Ciutadans al Parlament andalús Fran Carrillo mostra així que està fart de la política i recorda els milers de persones que han mort a causa del coronavirus

Un diputat andalús de Cs: «Estic fins als collons de tots nosaltres»
Es llegeix en minuts

El diputat de Ciutadans al Parlament andalús Fran Carrillo ha deixat callats tots el seu companys de l’hemicicle al parafrasejar el que va ser president de la I República, Estanislao Figueras, i proclamar: «Estic fins als collons de tots nosaltres»

Carrillo, la intervenció del qual s’ha fet viral, retreia així els espectacles oferts pels polítics tant a Múrcia com a Madrid i recordava les víctimes que cada dia moren a causa del coronavirus. «Estem fent vergonya. Avui han mort desenes de persones i estem amb mocions de censura i conxorxes», ha criticat el diputat de Ciutadans mentre participava aquest dimecres en un debat sobre el projecte de llei del Govern andalús contra el frau i la corrupció que han presentat el PP i Ciutadans.

Notícies relacionades

Avergonyit pels últims moviments polítics que han generat un terratrèmol amb epicentre a Múrcia i rèpliques a Madrid, Carrillo va pujar a l’estrada i va començar amb un contundent: «Els andalusos no es mereixen això, no es mereixen això els espanyols».