El mapa dels incidents del referèndum

Els principals punts de conflicte a Barcelona i el conjunt de Catalunya

1
Es llegeix en minuts
DEPARTAMENT D'INFOGRAFIA

Catalunya viu aquest diumenge la jornada del referèndum de l'1 d'octubre. El mapa superior mostra els principals punts calents de la jornada a tot Catalunya, i s'hi actualitzaran les informacions més rellevants relacionades amb els focus d'interès del referèndum sobre la independència de Catalunya convocat pel Govern de la Generalitat i suspès pel Tribunal Constitucional. [Segueix l'última hora del referèndum de Catalunya en directe.]

El segon mapa se centra en els principals incidents que es registren a la ciutat de Barcelona.

Notícies relacionades

El cens de votants és de 5.343.358 catalans i s'han previst 2.315 col·legis electorals distribuïts per tot el territori, encara que els Mossos d’Esquadra tenen ordre de la fiscalia de precintar els centres designats per impedir la votació després de l'obertura a les 9 del matí, en una jornada que es viu en un clima de tensió i incertesa creixents.

Durant tot el cap de setmana, nombrosos ciutadans s'han tancat als col·legis designats per evitar el precintament i garantir la votació. Les paperetes i les urnes han arribat a part dels col·legis electorals en vehicles particulars.