Pros i contres

Vacuna reial

La Casa Reial s’ha desvinculat de la vacunació de les infantes Elena i Cristina, però la Corona s’asfixia davant els reiterats abusos de la família

1
Es llegeix en minuts
Vacuna reial

Paciència, n’hi haurà per a tothom. No es preocupi, senyora, la trucaran. ¿A punt de complir els 89 anys? Qui ho diria, es conserva vostè de meravella. Qualsevol dia d’aquests sona el telèfon. No s’esgoti, el malson ja acaba. Pot començar a fer plans amb les amigues. En unes setmanes tornaran a berenar juntes. Quin any, sí. Però aviat els toca.  

Notícies relacionades

Ni tan sols han sigut capaços d’esperar torn. Un viatget a Emirats a veure el pare i, plis plas, vacuna posada. 55 i 57 anys. Sense feina de risc. Tan sols una herència de privilegis a què no semblen disposades a renunciar. Cegues, sordes, incapaces de sentir la inquietud d’una ciutadania que acumula 12 mesos de pèrdues insuportables. Tan desconnectades de la realitat, tan irrespectuoses que ni tan sols entenen quin és el seu lloc. O ho entenen massa. Malgrat tot, es creuen impunes. S’estimen immunes.

La Casa Reial s’ha desvinculat de la vacunació de les infantes Elena i Cristina. La defensa que protegeix Felip VI és cada vegada més reduïda. La Corona s’asfixia davant els reiterats abusos de la família. Mentrestant, la ciutadania aguanta la respiració esperant el seu torn.