'Kill the TERF'

Se'ns acusa de trànsfobes quan alertem que les lleis trans, que permeten la reassignació de gènere amb una declaració, tenen defectes de forma

3
Es llegeix en minuts
zentauroepp52689771 graf3804  madrid  08 03 2020   vista a rea de la manifestaci200624221618

zentauroepp52689771 graf3804 madrid 08 03 2020 vista a rea de la manifestaci200624221618 / Luca Piergiovanni

Potser heu sentit parlar de la llei trans que pretén passar Podem. Bàsicament, és una llei anàloga a la Bill C-16 del Canadà o a la 74-L de Noruega. Això vol dir que demà Bertín Osborne podria anar al registre civil i canviar-se el sexe registral. N’hi hauria prou amb la seva declaració. Ningú podria, en cap cas, sota cap concepte, supervisar els seus antecedents penals, ni fer-li un estudi psicopatològic. A més, jo no podria qüestionar la seva decisió, no podria dir que Bertín Osborne era un home, ja que se’m podria acusar de crim d’odi i discriminació, podrien expulsar-me de la feina o fins i tot podria jugar-me la presó

A Noruega, la periodista Kasja Ekman va anunciar que la llei era perillosa per a les dones. La van anomenar TERF (feminista transexcloent) i trànsfoba, i va rebre amenaces de mort.

Noruega. El 2013, Kristoffer Johansson va esquarterar la seva dona. Mai van trobar les seves mans. Va ser condemnat a 14 anys de presó. Es va autodesignar com a dona. Segons la llei, ningú podia qüestionar-lo. El van transferir a una presó femenina. Es va obrir un perfil d’Instagram, com a Magdala Johansson, des del qual va començar a pujar fotos de les «seves obres d’art» (un dibuix d’unes mans femenines esquarterades) i del rifle amb què pensa «matar la TERF» (‘Kill the TERF’ és un lema del transactivisme). Kasja tem que l’assassini en un dels seus permisos.

Empara legal

Canadà. Mathew Harks, culpable de 200 assalts sexuals a 60 nenes menors d’edat, tres d’elles amb menys de 8 anys, va entrar i va sortir de la presó durant set anys. El 2014 es va reassignar com a dona, com a Madilyn Harks. Se’l va enviar a una presó femenina. Avui viu lliure. Segons la llei, ningú pot impedir-li l’accés a un vestuari o bany femenins.

Adam Laboucan va assassinar un nadó als 12 anys i va violar un nen de 3 anys als 15. El nen va necessitar una reconstrucció quirúrgica del recte. Es va reassignar com a Tara de Sousa. Va ser traslladada a la presó federal de Quesnel, a la Colúmbia Britànica, on va assaltar una guàrdia femenina.

Regne Unit Stephen Terence Wood va entrar a la presó per diversos casos de pedofília i violació. A la presó es va canviar el nom. Primer a David Thompson, i després a Karen White. Es va autodesignar com a transgènere (no se sap com es va burlar de la llei britànica) i va acabar en una presó de dones, fent-se passar per dona.  Allà va violar tres dones.

Tots eren homes. Amb genitals masculins, que podien mantenir ereccions. NO eren dones trans (jo sí que crec que les dones trans existeixen, i no crec que siguin violadores ni pederastes). Eren homes. Homes que es van aprofitar de la bretxa d’una llei redactada molt de pressa.

Beques i subvencions

El Canadà no té llei de violència de gènere. Noruega tampoc. Al Canadà, una dona és assassinada cada 2,5 dies, segons l’informe anual del Canadian Femicide Observatory for Justice and Accountability. Així que no, allà ningú ha eludit una inexistent llei de violència de gènere. Però sí que hi ha homes que han demanat beques per a dones o subvencions per a empresàries. Beques i subvencions creades per pal·liar aquesta «desigualtat estructural» de què parlava la mateixa ministra Irene Montero. Aquesta ministra, que vol impulsar una llei anàloga a la Bill C-16 i a la 74-L, ¿de debò vol acabar amb la desigualtat estructural?

Quan alertem que aquestes lleis tenen defectes de forma som unes trànsfobes totes. Tan trànsfobes com Kasja Eksman, que viu amenaçat de mort perquè ningú va voler escoltar la veu de la sensatesa.

En fi, quan vegis la barba del teu veí pelar...

Notícies relacionades

Recorda que a les presons espanyoles també hi ha violadors i assassins de dones.