11 d’ag 2020

Anar al contingut

Dues mirades

El fantasma

David Borrat

El fantasma

Emma Riverola

Puigdemont ha llançat aquesta setmana el missatge del seu «error històric»: congelar la DUI. Doncs ja que hi som, des de Bèlgica ja assenyalen el camí de campanya

La decisió de Quim Torra d’aparcar les eleccions ja anunciava que les previsions no eren bones per a JxCat. L’enquesta del GESOP publicada per EL PERIÓDICO li posa xifres: ERC aconseguiria entre 40 i 41 escons. JxCat, entre 25 i 26, els mateixos que el PSC. A més, atorga als republicans l’elecció de formar un govern de signe nacionalista o un d’esquerres.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Per acabar-ho d’adobar, a JxCat li ha sortit el PNC, impulsat per Pascal, Campuzano i altres nacionalistes pragmàtics allunyats del PDECat. S’ha de veure si queda votant conservador lliure del populisme practicat per Torra, Borràs, Budó, Buch i companyia. Aquest que tant encoratja els CDR com vomita el ‘Madrid ens mata’. Per si de cas, Puigdemont ha llançat aquesta setmana el missatge del seu «error històric»:  congelar la DUI. Doncs ja que hi som, des de Bèlgica ja assenyalen el camí de campanya. Aquesta vegada, sí que sí, JxCat tirarà endavant, ¿s’atreviran els gallines d’ERC a seguir-los? Ressuscitar el fantasma de la DUI, ¿per què no? De nou, el procés. Desencadena emocions, ofereix paradisos davant la negra realitat i permet assenyalar traïdors. ¿Hi haurà resurrecció?