Dues mirades

Deliri ANC

És delirant que una entitat amb una base social que no arriba a un 10% de la del RACC es permeti dictaminar qui hi ha de participar o no en una taula de negociació política

1
Es llegeix en minuts
foto 3518220

foto 3518220

L’ANC ha demanat excloure els comuns de la taula de partits i entitats catalanes prèvia a la negociació entre Govern i Generalitat. En realitat, ha demanat que aquestes reunions inicials siguin només entre independentistes. També ha indicat que l’únic que s’ha de negociar amb el Govern de Sánchez són les condicions per a la independència o un referèndum binari sobre la qüestió. Res més.

És delirant que una entitat que no té ni deu anys de vida, amb una base social que no arriba a un 10% de la del RACC (pagant la quota, només un 5%, 40.000 persones), es permeti dictaminar qui ha de participar o no en una taula de negociació política de tal envergadura i menysprear els més de 300.000 votants que van recolzar els comuns, per no parlar de tots els contraris a la independència. És delirant, també simptomàtic. Delata perfectament una part de Catalunya que s’ha arrogat la pàtria potestat de la resta de ciutadans. Només ells representen l’essència, només ells han de dictaminar els designis, tot i que sigui trepitjant més de la meitat de Catalunya. Un grotesc i perillós deliri de grandesa.