Al contraatac

Casado no es casa amb ningú

Demano perdó pel mal acudit, però el líder del PP no està casat ni amb ningú ni amb cap ideologia, el seu projecte és continuar manant

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp47959038 casado190430162223

zentauroepp47959038 casado190430162223 / DAVID CASTRO

Tots els que no votem el Partit Popular hem tingut una setmana confirmatòria que actuem bé. A nosaltres almenys no ens van enganyar, una cosa que Pablo Casado ha confirmat que va fer a tots els que li van donar suport. Els qui creien que havien votat un partit de dretes sense complexos Casado els va aclarir dos dies després que ell defensarà actituds de centre. Als qui confiaven en la seva aliança de garrot amb Vox, repartint-se fins i tot els ministeris com havia anunciat, ara que ha sumat les seves paperetes els diu que considera els d’Abascal extrema dreta. Coincideix amb els que precisament no perdonarem mai al PP el seu entreguisme a aquests neofranquistes tant a Andalusia com en aquesta campanya de les generals.

Notícies relacionades

Casado ha ofert l’espectacle de la setmana venint a dir que tot el que expressava era mentida. Res d’aznarisme ortodox: intenta reenganxar-se al camí de Rajoy. El que deia Groucho Marx sobre els principis, que en tenia uns, però per si no agradaven en tenia preparats d’altres, li va com a anell al dit. Amb el seu rostre nou i molt dur somreia molt davant de la premsa. Somreia menys, en canvi, Javier Maroto, que va dirigir la seva campanya electoral i ha perdut la feina. S’ha de tractar que deduïm que ell devia ser el radical que va conduir el PP cap al to crispat i l’agermanament amb Vox, mentre Casado el patia i l’obeïa contra la seva voluntat. Les coses desagradables que vam veure i vam sentir als debats eren el teatre d’un be disfressat de llop per necessitats del guió de Maroto. Un altre d’aquests, Teodoro García Egea, l’intrús que acompanyava Maroto i Casado en les desqualificacions als altres partits democràtics, potser també acaba pagant els plats trencats.

De tota manera els seguidors del PP han de tenir clara una cosa: si les pròximes municipals i autonòmiques els van malament, en cas que Casado aconsegueixi sobreviure-les probablement tornarà a canviar de coordenades. Demano perdó pel mal acudit, però Casado no està casat ni amb ningú ni amb cap ideologia, el seu projecte és continuar manant. Ara que el PP ja no és si més no un partit nacional (no pesa políticament res a Euskadi i Catalunya, els dos territoris que vol salvar del pecat de creure que Espanya és plurinacional), oferirà probablement en el futur grans alegries a l’independentisme. La seva malaptesa al diagnosticar i la seva tosquedat a l’encarar els problemes ho prometen. A Catalunya va desapareixent, però deixa empremtes inesborrables. Després del que ens va fer impunement Jorge Fernández Díaz amb la seva policia patriòtica, Casado va elegir Cayetana Álvarez de Toledo com a representant del pensament ideològic popular que surt del nostre territori. El PP no té límits o ja té tan pocs límits com seguidors.